Budget
€€
Openingsuren
Nu gesloten Openingsuren
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.3 Gebaseerd op 22 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
22 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Els
Beoordeeld op: 24/02/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker,veel,prijselijk en topbediening!...

Lekker,veel,prijselijk en topbediening!

placeholder
Keukens Dovy
Beoordeeld op: 28/05/2018
Keukens Dovy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ontgoochelend

Zeer lang moeten wachten! Een dik uur is niet overdreven... Had Filet Pur 'Rossini' besteld... een gekende klassieker.... Geen toast van Brioche eronder, het vlees 'bien cuit ' ipv 'a point', koud... Ganzenlever die erop lag was eerder terrine dan ganzenlever en iets dat truffelsaus ( wat al niet past in deze klassieker ) moest voorstellen was eerder een koude dikke blubber, veel te sterk gebonden oftewel recht uit een brikverpakking ?? Heel erg jammer voor de betaalde prijs! Een dessert of koffie hebben we ook niet meer genomen, want het terras was ondertussen leeggelopen en het personeel was eigenlijk al aan het afsluiten....

Helena
Beoordeeld op: 20/02/2018
Helena beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker gegeten in een tof restaurant , goede...

lekker gegeten in een tof restaurant , goede bediening ,

Danielle
Beoordeeld op: 19/01/2018
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, vriendelijk personeel, gezellig...

lekker eten, vriendelijk personeel, gezellig kader

sandy n.
Beoordeeld op: 31/10/2017
sandy n. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij hebben veel te lang moeten wachten op ons...

Wij hebben veel te lang moeten wachten op ons eten. Er waren tafels na ons die als eerste hun eten kregen, klopt niet! De vorige keer was er nog meer volk en zijn we beter en sneller bediend geweest!!

Eveline
Beoordeeld op: 29/10/2017
Eveline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Uniek kader vriendelijke correcte service....

Uniek kader vriendelijke correcte service. Lekker eten en drinken. Mooievaar presentatie dessert.

placeholder
Nicole
Beoordeeld op: 25/08/2017
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ontgoocheling

Had voor 7 personen de Grilloir aangeraden voor ons jaarlijks groepsetentje. Maar... heel lange wachttijd. Twee van de bestelde gerechten (tonijn) bleken niet meer voorradig. De derde portie tonijn was per vergissing aan een andere tafel geserveerd. Dat hoorden we pas als de zes anderen hun gerecht werd opgediend. Op de koffie moesten we ook lang wachten. En wat bleek bij het nagaan van de rekening? De tonijn werd aangerekend. Weliswaar maar 1, maar dit kan niet door de beugel. Personeel bleef 'per vergissing' als excuus aanvoeren, maar wel heel veel vergissingen op 1 avond! Er werd ons ook geen compensatie aangeboden (al is het maar een koffie). Overvolle zaal, personeel tekort? Management niet zo best. Dus, geen etentjes meer in de Grilloir.

Martine
Beoordeeld op: 24/08/2017

Grote teleurstelling

3 van de 7 personen bestellen tonijn: dit gerecht wordt op een extra bord in de zaal aangeraden. Na lange tijd wordt gemeld dat er maar voor 1 persoon tonijn is. De 2 andere personen kiezen iets anders. Ondertussen worden verschillende tafels die na ons besteld hebben, bediend. Op vraag hoe het met onze gerechten zit: men is er mee bezig. Na lange tijd krijgen 6 personen hun gerechten en dan wordt meegedeeld dat er geen tonijn meer is! Die werd aan een andere tafel gegeven. Lotte is er ook niet meer. Op vraag hoe lang die persoon zal moeten wachten, wordt kort geantwoord dat het afhankelijk is van de keuze. Die persoon kan pas eten als de anderen bijna klaar zijn. Ook op de bestelling van koffie/thee moet lang gewacht worden. Bij het checken van de rekening blijkt dat de duurdere tonijn werd aangerekend ipv het gekregen gerecht. Uitleg: de rekening moest vlug doorgegeven worden. Personeel bleef vriendelijk, excuseerde zich even maar aanbieden van vb. gratis koffie was wel op zijn plaats geweest.

placeholder
Desmedt
Beoordeeld op: 15/08/2017
Desmedt beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Wat gezellig begon ontaarde al gauw in een...

We zaten daar met onze familie ter gelegenheid van de verjaardag van mijn echtgenote . Tussen het voorgerecht en de hoofdschotel liep de wachttijd op tot maar liefst 1 u 50' !! Alles kwam dan uiteindelijk stuntelig aan tafel , de cote A los half koud , bearnaise geschift en de kindermenu van mijn zoontje waren ze dan nog vergeten 🙈 We hadden het helemaal gehad en hebben zelfs gepast voor het dessert anders zaten we daar na middernacht nog buiten te wachten . Ze hadden teveel reservaties toegelaten en de keuken was daar totaal niet op voorzien !!! We vonden het heel jammer , we komen hier nooit meer terug .

Marc
Beoordeeld op: onbekend

par le cadre du restaurant et du personnels...

par le cadre du restaurant et du personnels qui à fait de sont mieux pour nous donner une table car t il ya avait un petit problème avec notre réservation mais ils sont trouver une solution rapidement et nous avons pu mangé dehors. Merci

Alle beoordelingen van dit restaurant