Beoordelingen van Chef Sam

528 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
528 beoordelingen
datum score
jan
Beoordeeld op: 18/09/2021
jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

alweer een vlotte bediening met eenvoudige...

alweer een vlotte bediening met eenvoudige en smakelijke gerechtjes. Kindvriendelijk restaurant met speelhoek. De bediening met de robot-tweeling spreekt bij kinderen tot de verbeelding.

Nicole
Beoordeeld op: 18/09/2021
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten en heel vriendelijke bediening...

lekker eten en heel vriendelijke bediening

Clara
Beoordeeld op: 13/09/2021
Clara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte bediening, lekker en niet zo duur...

vlotte bediening, lekker en niet zo duur

Sven
Beoordeeld op: 05/09/2021
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker. Ook leuk voor de kinderen...

Heel lekker. Ook leuk voor de kinderen

Jacques
Beoordeeld op: 05/09/2021
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit een...

Vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit een aanrader. De formule is meer dan geslaagd.

Pol
Beoordeeld op: 01/09/2021
Pol beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een leuke eerste ontmoeting via onze...

Het was een leuke eerste ontmoeting via onze kleinkinderen, die verzot zijn op jullie aangename manier van bediening met robot. Het eten was heel lekker en het personeel heel vriendelijk en gereserveerd. We komen zeker terug.

DEBBIE
Beoordeeld op: 31/08/2021
DEBBIE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Na 18 maanden wegens de corona eindelijk weer...

Na 18 maanden wegens de corona eindelijk weer kunnen genieten. We hebben het restaurant gekozen voor de ruimte tussen al de tafel. Het eten was lekker en we hebben allemaal genoten. Een extra tip, het mocht wel wat meer aandacht besteden aan het ontsmetten van de handen. Bijvoorbeeld handpompje dichter en direct aan de ingang plaatsen zodat iedereen die binnenkomt het meteen zie en er gebruik van maakt.

Stefaan
Beoordeeld op: 31/08/2021
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten is echt heel lekker. Robot is een...

Het eten is echt heel lekker. Robot is een leuke extra. Wij rijden met plezier meer dan 1 uur om hier te komen eten. Dit was de tweede keer, maar we komen zeker terug. Tot binnen een paar weken. Ons favoriete restaurant.

Jacques
Beoordeeld op: 29/08/2021
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename sfeer. Vlotte bediening zowel door...

Aangename sfeer. Vlotte bediening zowel door het personeel als door de robots. Culinair ook meer dan in orde.

Frank
Beoordeeld op: 25/08/2021
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Terug lekker gegeten , vriendelijk personeel...

Terug lekker gegeten , vriendelijk personeel , ruime keuze van allerhande gerechtjes , gewoon Top!!

datum score