Beoordelingen van Chef Sam

393 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
393 beoordelingen
datum score
Leon
Beoordeeld op: 21/02/2020
Leon beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en bediening....

Vriendelijke ontvangst en bediening.

Diana
Beoordeeld op: 17/02/2020
Diana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk eten! Nette propere keuken! Net en...

Heerlijk eten! Nette propere keuken! Net en proper restaurant. Vriendelijke mensen! Ga zo door!

Tom
Beoordeeld op: 09/02/2020
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

De bediening is top vriendelijke mensen vooral...

De bediening is top vriendelijke mensen vooral de hoofdmedewerkster(bazin) is super vriendelijk en de kaart vernieuwing met de sushi extra is mega alvast een aanrader

Nadine
Beoordeeld op: 08/02/2020
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service, gezellige locatie, lekker eten...

Goede service, gezellige locatie, lekker eten en veel keuze voor een kleine prijs

Sabien
Beoordeeld op: 05/02/2020

Zeer lekker en vers...

Zeer lekker en vers

Gerda
Beoordeeld op: 25/01/2020
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Perfecte heel verzorgd restaurant om wat bij...

Perfecte heel verzorgd restaurant om wat bij te praten en te genieten van verse, heerlijke, gevarieerde, ... gerechten die je zelf kan kiezen via een kaart/tablet en die daarna aan tafel besteld worden ofwel door vriendelijk personeel of de Robot Sam. Parking voor de deur. De akoestiek is iets minder maar dit is dikwijls in ruimere zaken.

Ethan
Beoordeeld op: 25/01/2020
Ethan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk, lekker en de robot is zo...

Heel vriendelijk, lekker en de robot is zo super voor groot en klein.

Wesley
Beoordeeld op: 19/01/2020
Wesley beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het was te koud in het restaurant. Het vlees...

Het was te koud in het restaurant. Het vlees was al op tegen dat de rijst kwam. Er was een te lange wachttijd tussen de verschillende gerechten binnen eenzelfde bestellingsronde. We hebben de robot niet een keer aan onze tafel gehad. Alles werd door personeel gebracht. Jammer. Het eten was ok. We hebben al betere all you can eat restaurants gedaan. We zouden niet meteen terug gaan.

Gratienne
Beoordeeld op: 05/01/2020
Gratienne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Speciaal met de robot die ons bediende. Persone...

Speciaal met de robot die ons bediende. Personeel vriendelijk en gerechtjes waren allemaal dik in orde. We gaan nog terug.

Christoph
Beoordeeld op: 01/01/2020
Christoph beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker en de ambiance voor...

Het eten was super lekker en de ambiance voor oud naar nieuw was er heel goed aanwezig

datum score