Beoordelingen van De Zevende Hemel

155 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
155 beoordelingen
datum score
Cyriel K.
Beoordeeld op: 05/11/2018
Cyriel K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede service, lekker en zeer goed verzorg...

Zeer goede service, lekker en zeer goed verzorgd, een aanrader. wij gaan zeker nog eens terug

jacques
Beoordeeld op: 29/10/2018
jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was pas de tweede maal dat wij "De Zevende...

Het was pas de tweede maal dat wij "De Zevende Hemel" bezocht hebben. We vinden de locatie en het gezellig warm interieur TOP: We hebben er voor de twee lunchen echt van genoten en de bediening is heel hartelijk. U ziet ons zeker opnieuw.

Mark D.
Beoordeeld op: 28/10/2018
Mark D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastisch goed eten, prima bediening, knus...

Fantastisch goed eten, prima bediening, knus restaurant.

Renaat C.
Beoordeeld op: 21/10/2018
Renaat C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, voor mij wat teveel saus...

Heel lekker eten, voor mij wat teveel saus bij de tagliatelle met scampi en currysaus

Jo
Beoordeeld op: 15/10/2018
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening in een aangenaam kader....

Vriendelijke bediening in een aangenaam kader.

Ronny M.
Beoordeeld op: 22/09/2018
Ronny M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellige sfeer, leuke bediening, lekker eten....

Gezellige sfeer, leuke bediening, lekker eten.

Dimitri D.
Beoordeeld op: 11/09/2018
Dimitri D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker. Ook de bediening...

Het eten was super lekker. Ook de bediening was heel aangenaam.

Ann
Beoordeeld op: 10/09/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig pleintje, lekker eten, vriendelijke...

gezellig pleintje, lekker eten, vriendelijke mensen, goede prijs kwaliteit verhouding, zeker voor herhaling vatbaar, attentie voor de jarige

Isabelle V.
Beoordeeld op: 23/08/2018

Vlotte bediening, Lunch kleine portie Er was...

Vlotte bediening, Lunch kleine portie Er was een harde stuk vlees ' Stoofvlees

daniel
Beoordeeld op: 22/08/2018
daniel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie locatie, lekker eten en dit, in een aange...

Mooie locatie, lekker eten en dit, in een aangename sfeer (ondanks de drukte, blijft het personeel vriendelijk en beschikbaar)

datum score