Beoordelingen van De Zevende Hemel

145 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
145 beoordelingen
datum score
Anne
Beoordeeld op: 18/08/2018
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Le service impeccable. Les entrées et les plats...

Le service impeccable. Les entrées et les plats super bons. À conseiller vivement. Il vaut le détour.

caroline l.
Beoordeeld op: 16/08/2018
caroline l. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig en vriendelijk ontvangen...

Gezellig en vriendelijk ontvangen

Rudy V.
Beoordeeld op: 16/08/2018
Rudy V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De ontvangst is steeds hartelijk . De uitbaatst...

De ontvangst is steeds hartelijk . De uitbaatster is vriendelijk en lieftallig

Jacques P.
Beoordeeld op: 06/08/2018
Jacques P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Hoofdgerecht zalm met bearnaise was onermaats....

Hoofdgerecht zalm met bearnaise was onermaats. De zalm was veel te droog . Bedenking beter een moot zalm maar lekker gebakken dan 2 uitgedroogde porties.

Pascale
Beoordeeld op: 05/08/2018
Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, vriendelijk en prijs/ kwaliteit zeker...

Lekker, vriendelijk en prijs/ kwaliteit zeker OK

Jan H.
Beoordeeld op: 03/08/2018
Jan H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker. Wel één ding jammer....

Het eten was heel lekker. Wel één ding jammer. Ik bezat een cadeaubon VIVA box waarvoor er iemand 50 € heeft betaald. Wij weken af van het menu dat normaal vast hangt aan de bon. Dit werd tweemaal op voorhand telefonisch besproken met de man die ik aan de lijn had toen ik opbelde voor informatie en de uiteindelijke reservering. We mochten afwijken van het menu, maar er ging enkel 24 € in mindering gebracht werden. Wat ik natuurlijk begrijp. Bij onze aankomst bleek er echter in eerste instantie een probleem en bleek dit dan toch niet mogelijk te zijn. Wat een beetje gênant was voor ons op het terras. Vooral omdat die afspraak tot twee keer toe bevestigd was geweest. MAAR ... achteraf viel alles in de plooi. Geen klagen over de bediening. En het eten was héél lekker. Een beetje raar begonnen ... maar hebben dan toch nog een mooie avond beleefd.

ingrid r.
Beoordeeld op: 30/07/2018
ingrid r. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel vriendelijke bediening en superlekker...

heel vriendelijke bediening en superlekker eten , voor herhaling vatbaar

saskia
Beoordeeld op: 29/07/2018
saskia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en een zeer vriendelijke bediening...

Lekker eten en een zeer vriendelijke bediening gezellige en mooie lokatie

Janne V.
Beoordeeld op: 01/07/2018
Janne V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Reservatie online liep vlot, naam lag al op...

Reservatie online liep vlot, naam lag al op de tafel. Vlotte bediening. Heel lekker huisaperitief en mosselen, ook desserts zeer lekker en mooi. Een aanrader.

Dennis W.
Beoordeeld op: 03/06/2018
Dennis W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Prima eten, fijne wijnen, aardige bediening...

Prima eten, fijne wijnen, aardige bediening en een mooie locatie. Niets meer te wensen!

datum score