Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.3 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Didier
Beoordeeld op: onbekend

zeker een aanrader

een gezellig grill-restaurant waar je op je gemak kan tafelen en napraten de bediening is attent en vriendelijk en een overzichtelijke menu kaart. we hadden gekozen voor de all inn menu waar in je ook verschillende keuzes had cava en de 5 verschillend hapjes daarbij was een goede starter en de gerechten van het vlees 1ste klasse als ook de huiswijnen waren zeer lekker de desserts zijn gewoon maar net en lekker opgediend dus van mij en tafelgenoten krijgt dit zeker 5 sterren we voelden ons daar echt op top.

gerhard
Beoordeeld op: onbekend

Fantastische bediening, lekker eten, uitstekend...

Fantastische bediening, lekker eten, uitstekende menu...... Een aanrader maar reserveren, dit resto zit gewoon vol op een gewone weekdag, dat zegt al veel...

Dany
Beoordeeld op: onbekend

Dit restaurant is een van de beste grilles...

Dit restaurant is een van de beste grilles van Brugge

Priscilla
Beoordeeld op: onbekend

Wij vierden onze anniversary in dit restaurant...

Wij vierden onze anniversary in dit restaurant op 14/4/07. Bediening was behulpzaam, snel, vriendelijk, correct, gastvrij, gewoon echt goed! Een heerlijke amuse werd ons geserveerd en als voorgerecht de verukkelijke kaaskroketjes, een echt aanrader. Het eten was voortreffelijk, goed verzorgd en de aardappel gratin hemels! Ik had me voor deze speciale gelegenheid geen beter restaurant kunnen wensen. Prijs/kwaliteit verhouden top! Een knus, ontzettend sfeervol ingericht restaurant. Bedankt voor een fijne avond!

Roger
Beoordeeld op: onbekend

Wat mij vooral beviel was het lekkere eten....

Wat mij vooral beviel was het lekkere eten. Uiteindelijk gaan we daarvoor. We zaten wel wat kort op elkaar en er was veel lawaai. Het restaurant zat eigenlijk te vol, ieder zat bij manier van spreken rug aan rug. De muziek was nauwelijks te horen. Service zeer beleefd, strak en attent. Echt zeer veel als je alles wilt opeten. Mooi pand. Opvallend is ook de, qua prijs, zeer aanvaardbare en gevarieerde wijnkaart.

Ellen
Beoordeeld op: onbekend

Heel gezellig restaurant in het centrum van...

Heel gezellig restaurant in het centrum van brugge. De saus die men serveerde bij de scampi's was werkelijk ongelooflijk. Gezellig zitten en vriendelijke bediening.

Karin
Beoordeeld op: onbekend

Waarom je er zeker eens langs moet gaan: -...

Waarom je er zeker eens langs moet gaan: - gezellig restaurant met een uitstekende (centrale) ligging - de eigenares is heel vriendelijk en spontaan - men heeft er oog voor de klanten, vlotte bediening - het eten is er enorm lekker - zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding

sandy
Beoordeeld op: onbekend

uitermate lekker en gezellig! vlotte, vriendeli...

uitermate lekker en gezellig! vlotte, vriendelijke bediening. Open keuken, dus je ziet de chef aan het werk. Niet te duur.

Alle beoordelingen van dit restaurant