Beoordelingen van Les Vignes Du Liban

109 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
109 beoordelingen
datum score
Bruno
Beoordeeld op: 16/10/2019
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil très chaleureux - rapport qualité/prix...

Accueil très chaleureux - rapport qualité/prix exceptionnel - service soigné, rapide et attentionné. A recommander !

Audrey
Beoordeeld op: 27/09/2019
Audrey beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Petit restaurant pittoresque, très agréable...

Petit restaurant pittoresque, très agréable avec une chouette atmosphère. Nourriture très bonne, poulet au citron délicieux. On retrouve tous les petits plats qu'on aime quand on veut manger libanais. Adresse qui m'a été conseillée et que je conseillerai à mon tour.

Giuseppe
Beoordeeld op: 23/09/2019
Giuseppe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon accueil, aimable, sans chichis. Bonne nourr...

Bon accueil, aimable, sans chichis. Bonne nourriture. Délai d’attente pour les plats raisonnable.

Jacques
Beoordeeld op: 07/09/2019
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

ambiance sympathique, cuisine authentique,...

ambiance sympathique, cuisine authentique, bon choix

Beoordeeld op: 02/09/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We vinden de sfeer leuk en het eten lekker....

We vinden de sfeer leuk en het eten lekker. Ook het feit dat het in de buurt van het Vossenplein ligt, helpt mee in de appreciatie. Alles samen geeft dit het gevoel van op vakantie te zijn.

Tony
Beoordeeld op: 01/09/2019
Tony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Duur Lang wachten kleine tafels...

Duur Lang wachten kleine tafels

Annelies
Beoordeeld op: 30/08/2019
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Service rapide et comme il faut; repas excellen...

Service rapide et comme il faut; repas excellent!

Bart
Beoordeeld op: 25/08/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk restaurant, vlotte bediening, prijs kwali...

Leuk restaurant, vlotte bediening, prijs kwaliteit zeer goed

Beoordeeld op: 24/08/2019

Très bon accueil, plats très bons, merci...

Très bon accueil, plats très bons, merci

Beoordeeld op: 20/08/2019

Accueil, nourriture, ambianc, c'était parfait...

Accueil, nourriture, ambianc, c'était parfait

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in