Beoordelingen van Les Vignes Du Liban

146 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
146 beoordelingen
datum score
Jacques
Beoordeeld op: 14/03/2020
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Un cuisine fine, servis "juste bien". Accueil...

Un cuisine fine, servis "juste bien". Accueil personnel sans être invalid. Vins libanais, très bien. Mieux que "chez soi".

Julie
Beoordeeld op: 13/03/2020
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

C’était délicieux et le cadre de ce petit resto...

C’était délicieux et le cadre de ce petit resto est très agréable!

paula
Beoordeeld op: 08/03/2020
paula beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

HET WAS SUPER LEKKER...

HET WAS SUPER LEKKER

Florence
Beoordeeld op: 08/03/2020
Florence beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil chaleureux. Cuisine délicieuse. Très...

Accueil chaleureux. Cuisine délicieuse. Très belle découverte

Anja
Beoordeeld op: 07/03/2020
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

was lekker en gezellig...

was lekker en gezellig

claire-emmanuelle
Beoordeeld op: 02/03/2020
claire-emmanuelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil sympathique et cuisine très gouteuse....

Accueil sympathique et cuisine très gouteuse. Merci pour tout cela.

Dirk
Beoordeeld op: 02/03/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Very good food. Only when paying the bill the...

Very good food. Only when paying the bill the owner asked us if we could pay cash. No problem, the bill was 116,- Euro. We paid 120,- Euro in cash but we never received our 4,- Euro in return. The owner could have broughth us these 4,- Euro and we would have let him keep it. Perhaps it's part of the culture.

Marie-Noëlle
Beoordeeld op: 28/02/2020
Marie-Noëlle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

la situation, l'accueil un peu bourru mais...

la situation, l'accueil un peu bourru mais sympa, la qualité des mets. Un petit effort à faire sur le thé….

Diederik
Beoordeeld op: 24/02/2020
Diederik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een klein maar gezellig restaurant, vriendelijk...

Een klein maar gezellig restaurant, vriendelijke bediening en smakelijke gerechten.

leen
Beoordeeld op: 24/02/2020
leen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

The restaurant is quite small and service was...

The restaurant is quite small and service was not super friendly. Felt like we had to step out sooner than later, the needed our table asap. Also, it is cash-only which should be highlighted at the door or when reserving the table.

datum score