Chateaubriand

Doornzele Dries 9 9940 EVERGEM
Keuken
Budget
€€
Openingsuren
Nu gesloten Toon alle uren
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.3 Gebaseerd op 7 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Romain

lekker eten, trieste service, grote ontgoocheling

Bij het ontvangen van de menukaart meldt de ober dat 3 van de 8 gerechten op de menukaart niet meer beschikbaar zijn ( geen filet pur, geen entrecote en geen vis van de kaart ) dit reeds om 19 uur en bij lage bezetting van het restaurant. Frietjes bijbesteld en na 25 minuten nog niets ontvangen. Ober wilde afruimen maar bij de opmerking dat de frietjes nog niet ontvangen zijn antwoord hij lakoniek " ze komen er zo aan" en nog eens wachten. Bij afrekening worden frieten en mayonaise nog eens extra aangerekend. Opmerking over de bediening wordt genegeerd en op keuken afgewimpeld. Spijtig voor dergelijk restaurant.

Marc
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Op kwaliteit kun je geen prijs plakken

Wij komen hier regelmatig en zullen dit zeker blijven doen. Eten altijd voortreffelijk, prima service en een mooie afwisseling van gerechten. Ga vooral zo door en jullie gaan goede klanten aan ons blijven hebben!

Monji

Gezellig en erg lekker!

Mooie ligging. Het onthaal is erg vriendelijk. Aperitief drinken en wachten op tafelgenoten kan in het salon. De bediening is vriendelijk en ontspannen. Het eten is fijn, de porties ruim.

Donald

Sfeervolle gastronomische verwenning

Uitstekende keuken, sfeervol, kortom een aanrader voor vrienden, kennissen en familie. Is meer dan voor herhaling vatbaar.

Kristof

Eerlijke keuken, leuk kader

Eerlijke keuken, leuk kader

caroline

zeer gezellig restaurant, mooi kader en lekker...

Verplicht het restaurant ligt dichtbij het kantoor en ligt op een mooie locatie. Het is een heel gezellig kader met lekker eten en goede bediening.

luc

smaakbom op Doornzele

Het was de 2 de maal dat wij in chateaubriand gegeten hebben , en ook deze keer was het erop. Het menu was net vernieuwd en ook nu was het superlekker , de attente jongeman is heel vlot en weet wat hij moet doen om zijn klanten tevreden te stellen. We 'll be back ;)

Alle beoordelingen van dit restaurant