Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Zondag, Zaterdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.9 Gebaseerd op 5 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Rein
Beoordeeld op: onbekend

Perfecte gezonde lunchrestaurant

We aten er een met zorg klaargemaakte 2-gangenlunch, die heel mooi oogde en lekker was dr een fijne mengeling aan verschillende smaken. Zeer lieve vriendelijke ontvangst.

Jean-Paul
Beoordeeld op: onbekend

Ik wil mijn vorige nota "overrulen": ik behoud...

Ik wil mijn vorige nota "overrulen": ik behoud de positieve punten die ik in mijn vorige nota laat lezen. Vandaag voeg ik daar aan toe dat ik ondertussen de dagschotels bijzonder ben gaan appreciëren en deze wil aanbevelen (voorzover je uiteraard een liefhebber van gezond, af en toe exotisch en veel groeten bent). Ook de aanwezigheid van pasta op de menukaart blijkt ondertussen mee te vallen. M.a.w., ik herhaal expliciet wat ik reeds impliciet liet weten: een aanrader, maar niet te veel, anders is er geen plaats meer voor mij.

Jean-Paul
Beoordeeld op: onbekend

Ik ben er al tientallen keren gaan eten: PLUS:...

Ik ben er al tientallen keren gaan eten: PLUS: - rechtover mijn werkplaats - prijzen en bediening - de geroosterde tonijn (suggestie) - de dagschotel MINDER: - steaks enkel 's avonds en deze zijn niet spectaculair - nogal vaak pasta op het dagmenu MET ANDERE WOORDEN: Zeker een aanrader voor een lekkere, gezonde en betaalbare lunch.

Dominique
Beoordeeld op: onbekend

Een fijn avondje uit. Héél goed meegevallen...

Een fijn avondje uit. Héél goed meegevallen en voor een hapje onder vrienden een origineel stekje om te onthouden.

Nadine
Beoordeeld op: onbekend

Lekker restaurantje om vb over de middag met...

Lekker restaurantje om vb over de middag met collega's iets te eten. Ook geschikt voor 's avonds als je niet te duur en toch lekker wilt eten. Heerlijke quiches, de pastas en de salades mogen er zeker ook zijn, vriendelijke bediening en een aangenaam kader. Een aanrader!

Alle beoordelingen van dit restaurant