Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.7 Gebaseerd op 5 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Kevin
Beoordeeld op: onbekend

Wij hadden gelezen over de unieke sfeer van...

Wij hadden gelezen over de unieke sfeer van Amadeus I en II en besloten het tweede restaurant uit te proberen op een winterse zondagochtend. We kregen bijna onmiddellijk een plaatsje bij de open haard, wat samen met het unieke (lichtjes kitscherige) art nouveau interieur en de muziek uit de jaren '20 en '30 voor een oergezellige sfeer zorgde. Het publiek kwam ons ook zeer gemengd over: van buitenlandse toeristengroepen, over oudere dagjesmensen tot een Gents gezin met jonge kinderen. Het eten was hetzelfde: ongecompliceerd, pretentieloos en goed zonder meer. Lekkere tomatensoep uit grootmoeders tijd (weliswaar zonder balletjes), vrij vette maar lekkere ribbetjes, een eenvoudige salade (kropsla, rode kool en dressing) en gigantische aardappel in de schil. De kruidenboter op de aardappel was wat vet en overheersend naar onze smaak, maar die hebben we gewoon terzijde geschept (en vragen we in het vervolg apart). Toen we het dessert (rijstpap met bruine suiker) bestelden was het restaurant de middagshift aan het afsluiten. Niettemin gunde men ons alle tijd om lang te genieten van het dessert en het kannetje thee, wat we zeer konden appreciëren. Besluit: een eenvoudig maar gezellig eethuis uit de oude doos met goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Ludo
Beoordeeld op: onbekend

Schitterende locatie. Gezelligheid troef....

Schitterende locatie. Gezelligheid troef. Lekkere spare ribs. De wijn is geen echte hoogvlieger.

Bruno
Beoordeeld op: onbekend

Heel lekker Spare Rib restaurant... Waar ze...

Heel lekker Spare Rib restaurant... Waar ze ook lekker alternatieve maaltijden serveren, dus ook voor de niet ribbetje fanaten (zoals mezelf). Gezellig om met een groepje vrienden af te zakken...

Karel
Beoordeeld op: onbekend

Heerlijke patat. Wel lang moeten wachten (1u)...

Heerlijke patat. Wel lang moeten wachten (1u) tegen dat ons eten er was en tegen dat we het 2de stuk rib kregen. Het was zelfs toen nog niet druk. Ribben waren niet speciaal, slechts 1 versie beschikbaar.

Hennie
Beoordeeld op: onbekend

De sfeer,het eten en de bediening was uitsteken...

De sfeer,het eten en de bediening was uitstekend alleen jammer dat men na het genoegelijke maaltijd een geldautomaat moet zoeken om dat men geen creditkaart accepteerd.We waren vooraf niet verwittigd,dus met een G.V.D. hebben we het pant verlaten!!!!!!!

Alle beoordelingen van dit restaurant