Korenmarkt 31 9000 GENT
Beoordelingsscore
7.8 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
René
René beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit en degelijkheid

Aangenaam kader in het hartje van Gent. Vlotte en vriendelijke bediening. Zowel voorgerecht als hoofdgerecht en nagerecht zijn van zeer goede kwaliteit. Ik kom zeker nog eens terug!

Thomas

In het begin van de zomer hier gaan eten. Het...

In het begin van de zomer hier gaan eten. Het eten was ronduit vettig, en dan nog zeer weinig. Personeel was ook zeker en vast niet vriendelijk. Mijn opmerking over het eten is zonder gevolg gebleven. 1 keer, geen 2 keer!!! En dit is aanzien als een "place to be"! NIET doen dus!

christine

Een leuk adresje. Vriendelijke bediening....

Een leuk adresje. Vriendelijke bediening. Het restaurant zowel als het terras zaten goed vol en toch ging de bediening vlot. Het eten was lekker. Wij hadden als hoofdgerecht beiden gekozen voor de scampi's diabolique van het sugestiebord. Ze waren heel lekker, alleen vonden we 5 scampi's per persoon voor een hoofdgerecht wat weinig. Gelukkig hadden we elk een voorgerecht gekozen ( huisbereiden kaascroquetjes en lookbroodjes) zodat we toch genoeg hadden.

Tine

Mijn pasta was mooi opgediend, goed verzorgd...

Mijn pasta was mooi opgediend, goed verzorgd en zeer lekker. De bediening aan tafel was zeer vriendelijk, maar de dame achter de bar was nogal bot. We moesten ook behoorlijk lang wachten op ons tafeltje, ondanks het feit dat we hadden gereserveerd. Het eten zelf was dus heel lekker, maar de omkadering kon beter. Tijdens ons dessert kwam er ook steeds meer volk, stond de muziek eigenlijk te luid om nog een fatsoenlijk gesprek te kunnen voeren, en hing er veel te veel sigarettenrook (mensen die restaurants kennen waar je ogen niet gaan tranen door de rook, mogen die doormailen naar geenrook@hotmail.com). Maar het eten was uitstekend. (74559)

placeholder
Arlette

Lekkere, verzorgde gerechten. Goede bediening....

Lekkere, verzorgde gerechten. Goede bediening. Wel inderdaad wat rumoerig en spijtig dat er niet echt een rookvrije zone voorzien wordt. Voor de rest zeker een aanrader.

Urbain

Gezellig voor tijdens een wandeling in de stad,...

Gezellig voor tijdens een wandeling in de stad, prijs/kwaliteit zeker goed, wel iets te rumoerig, te kleine tafeltjes; strenger optreden tegen de rokers in de rookvrije zone

Ellen

Heel lekker eten voor een schappelijke prijs....

Heel lekker eten voor een schappelijke prijs. De sfeer en muziek is er goed. Niet rustig en romantisch, maar wel vol leven en goede muziek. zeker een aanrader.

julie

Ik vind dit een superrestaurantje!!Prijs-kwalit...

Ik vind dit een superrestaurantje!!Prijs-kwaliteit zeer ok en dit op de korenmarkt. De tafels staan wel dicht op elkaar maar nu ook weer niet dat het ongezellig wordt. Ook rokers en niet-rokers worden tegenwoordig gescheiden. Dit is echt een aanrader voor wie in hartje gent van een heerlijke avond wil genieten!

Tom

Het eten was heel lekker. De tafels staan...

Het eten was heel lekker. De tafels staan echter veel te dicht bij elkaar (tête à tête zit er echt niet in). Doordat de tafels veel te dicht bij elkaar staan heb je uiteraard ook last van de schoorstenen die niet afzonderlijk zitten in het restaurant. Blijkbaar kan je je dit permiteren als je een hippe en trendy zaak uitbaat.

Alle beoordelingen van dit restaurant