15/20 Gault&Millau
Koning Leopold II-laan 43 9000 GENT
Keuken
Franse 
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Zondag, Maandag, Zaterdagmiddag + feestdagen
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.5 Gebaseerd op 12 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Annet
Beoordeeld op: onbekend

Viel tegen!! Het was de prijs niet waard.

We werden hartelijk ontvangen, we kozen het degustiemenu en wilden graag een bijbehorend wijnarrangement, maar dat was niet mogelijk Toen zou de gastvrouw, mvr. v.d. Bon ons wel even helpen en wilde er een wijn bij schenken van € 150,-. Maar we vroegen of we de wijnkaart in mochten zien en dat was "bijna" niet mogelijk...Gelukkig toch de wijnkaart gekregen en zelf 2 mooie wijnen (betaalbaar en lekker) erbij uitgezocht. Het eten was mooi opgemaakt, smaakvol maar wel steeds dezelfde 'opmaak'. De dochter des huizes was uitermate vriendelijk en zal zeer zeker meer klanten binden dan haar moeder. We hadden 2 vers geperste glaasjes jus d'orange die elk € 10,50 per stuk kostten!!!!! De Evian liter flessen met "plat' water daar mochten we € 9,- per stuk voor afrekenen.......schandalige prijzen!!! Kortom wel lekker gegeten, maar we voelden ons enorm "genomen" toen we de factuur kregen. We gaan er dan ook nooit meer naartoe!!

placeholder
Nathalie
Beoordeeld op: onbekend

Divin!

Voici une très agréable découverte. De l'atmosphère en passant par un service attentif, soigné et une cuisine savoureuse, généreuse et délicate. A refaire dès que nous serons à nouveau de passage dans la région.

Jordaan
Beoordeeld op: onbekend

Alles tot in de puntjes verzorgd. Alweer een...

Alles tot in de puntjes verzorgd. Alweer een ervaring rijker. Waarschijnlijk het beste at in Gent te vinden is.

placeholder
Marc
Beoordeeld op: onbekend

mooi interieur met aangename achtergrondmuziek....

mooi interieur met aangename achtergrondmuziek. Ronduit schitterende keuken en perfecte bediening. In vergelijking met vorige bezoeken aan dit restaurant is de keuken en de presentatie van de gerechten er nog op vooruit gegaan. Genoot er laatst van een schitterende lunch tegen zeer aanvaardbare prijs. Dit is een top-restaurant die je een culinaire beleving van het hoogste niveau bezorgt !Na herhaalde ervaringen in tal van Belgische sterrenrestaurants begrijp ik niet dat Jan Van Den Bon het moet stellen met één Michelinster ! Sterke aanrader !

GLENN
Beoordeeld op: onbekend

Heerlijke en gedurfde gerechten op een vlotte...

Heerlijke en gedurfde gerechten op een vlotte manier geserveerd! Het oubollig interieur en de (te) hoge prijzen bederven te pret ietwat...

Christophe
Beoordeeld op: onbekend

de gerechten waren pareltjes...

de gerechten waren pareltjes

Laurenzo
Beoordeeld op: onbekend

Een topper te Gent, duurdere prijsklasse, maar...

Een topper te Gent, duurdere prijsklasse, maar waar voor je geld.

L.
Beoordeeld op: onbekend

Een heel culinaire ervaring die ons langs de...

Een heel culinaire ervaring die ons langs de vlees- en viswereld voerde en hoe?! Een absoluut toprestaurant die kan concurreren met de gekende en befaamde sterrenrestaurants. Indien je indruk wil maken op uw zakenrelatie, op uw partner of vrienden, dit is het adres waar je moet zijn. Niet goedkoop, maar kwalitatief zo sterk én lekker, een absolute aanrader, ze zien ons hier nog vaak terug!!

Patrick
Beoordeeld op: onbekend

Prima gegeten, jammer dat er geen aangepaste...

Prima gegeten, jammer dat er geen aangepaste wijnen worden geschoken. Een 'rondleiding' op het bord door de zwarte brigade mag wat mij betreft ook spontaan gebeuren. Bijzonder lekkere huiswijn overigens !

P.
Beoordeeld op: onbekend

Had ik meer van verwacht. Op het eten is niets...

Had ik meer van verwacht. Op het eten is niets aan te merken, op de bediening wel. Nogal stijf en zelfs wat uit de hoogte (niet de juiste wijn? niet het juiste pak?). Het doet allemaal wat ouderwets aan, ook het kader. Geen gram romantiek of sfeer. Ik miste heel erg de charme en hartelijkheid van pakweg 'Jardin Tropical'.

Alle beoordelingen van dit restaurant