Vlaanderenstraat 13 9000 GENT
Beoordelingsscore
7.1 Gebaseerd op 7 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Sofie

plezier alom

We gaan soms 2x per week bij myconos eten , en worden telkens met de grote glimlach ontvangen door de gastvrouw en haar zonen en personeel !! Het eten is prijs kwaliteit zeer lekker ( goedkoop ) , en telkens als we afrekenen bieden ze ons nog een degustiefje aan van het huis . Sinds kort kan men er enkele gerechten eten a volonte' van dinsdag tot en met donderdag , SUPER LEKKERE LAMSRIBBETJES !!! DOEN !!

placeholder
Govaert

mix grille

slecht gekruid niets van smaak van het vlees

Dagmar

Best wel ok. Vrij basic, maar alles vers en...

Best wel ok. Vrij basic, maar alles vers en proper.

Kristof

Wij hebben ook niet alle Grieken in Gent bezoch...

Wij hebben ook niet alle Grieken in Gent bezocht, maar toch wel meerdere. Ons eerste bezoek viel goed mee. Geen topper, maar gewoon goed.

marc

Of dit nu de beste Griek is van Gent, zou ik...

Of dit nu de beste Griek is van Gent, zou ik niet weten: ik heb ze niet allemaal bezocht. Toch geniet Myconos al jarenlang onze voorkeur wanneer we Grieks willen eten en eigenlijk zijn we nog nooit bedrogen uitgekomen. In zijn genre niet slecht.

Timothy

Heel goeie griek !! Dit weekend er gaan eten,...

Heel goeie griek !! Dit weekend er gaan eten, de Meze schotel, en Plateau de chef is zeer lekker. Van alles krijg je meer dan voldoende. Onze menu kostte 36 euro (soep/salade , meze , plateau de chef, koffie/digustief). Bediening is vriendelijk en goed. En als je in niet rokers zone zit, is het vrij gezellig.

julie

De beste Griek van Gent!! Probeer er zeker...

De beste Griek van Gent!! Probeer er zeker eens de "plateau du chef" of de "mezze myconos" Snel, lekker, betaalbaar en een vriendelijke bediening. Je kan er ook zeer laat nog terecht. op elk vlak een aanrader!

Alle beoordelingen van dit restaurant