Goed 7.8 Score van 57 beoordelingen

placeholder

Brasserie Belga Queen

restaurantgegevens bijwerken
Graslei 10 9000 GENT

Keuken

Belgisch-Franse Brasserie Schaaldieren

Sluitingsdagen

Geen sluitingsdag

Contact

Toon telefoonnummer Email Website Facebook

Over dit restaurant

Belga Queen is op korte tijd uitgegroeid tot een begrip in België. Eerst en vooral worden er voor de bereiding van de gerechten hoofdzakelijk kwaliteitsproducten van Belgische bodem gebruikt. De wijnen zijn uitsluitend afkomstig van Belgische wijnboeren verspreid over de hele wereld. Naast deze lekkernijen wordt natuurlijk ook gekozen voor een aangenaam kader, liefst in een gebouw met een rijk verleden.

In Gent situeert Belga Queen zich in het oude Korenstapelhuis (Spijker) op de Graslei. Het gebouw in zuivere Romaanse stijl werd omgetoverd tot een veelzijdig complex dat onderdak biedt aan een restaurant, een bierbar, een oesterbank en een rooksalon.

Op een haast archeologische manier laat chef Antoine Pinto alle originele elementen tot hun recht komen en creëert hij verschillende sferen binnen eenzelfde ruimte. Hoge bistrotafels wisselen af met intiemere zit- en eethoekjes. In de glimmende lederen clubfauteuils is het heerlijk wegzakken, terwijl het roemrijke verleden van de Gentse haven meesterlijk wordt opgeroepen.

Info

Faciliteiten Private zaal, Air conditioning, Honden toegelaten, Faciliteiten mindervaliden, Terras, Bar - Lounge, Wi-fi, Kindvriendelijk Sfeer Authentiek kader, Industrieel kader, Romantisch kader
Betalingsmogelijkheden American Express, Diners Club, Master Card, Visa, Bancontact
57 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 

Beoordelingsscore

7.8 Gebaseerd op 57 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader

Dit restaurant is aanbevolen voor:

  • Koppels 100%
  • Groepen 100%
  • Trendy kader 100%
placeholder
Pascale De Thaey
Beoordeeld op 05/11/2016

Bijzonder sfeervol...

...en lekker bovendien.

Tommy Gilliet
Tommy beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 02/06/2016

Heel gezellig en lekker

Goede service, heel lekker en een mooie decoratie ! Iedereen krijgt een tablet als menuboekje, dit was verrassend ! perfect als romantisch feestgelegenheid, Wij hebben 2 voorgerechten + 2 hoofdgerechten + 2 apero cocktail + 1 fles witte wijn + 1 fles bruisend water het totaal kwam op zo'n 150 euro, een beetje duur maar heb geen spijt !

p f
Beoordeeld op 29/02/2016

Extremely poor service

Beautiful cadre, but unfortunately extremely poor and painfully slow service; food OK, but would expect a lot more for the price. Better off at one of the non-pretentious brasserie next door!

placeholder
Ludwin De Roest
Beoordeeld op 21/02/2016

Buitengewoon slecht

Op zondagmiddag : 6 personen, drie kinderen : 440 euro zonder aperitief. De presentatie van de gerechten in het bord zijn ronduit slecht : op het niveau van de voetbalkantine of de refter bij het leger. De opgediende vis was in de frituur gebakken en overgaar dus een vettige bedoening. De waterzooi : veel room , geen fijngesneden groenten, een ware ontgoocheling en zeker geen Gentse waterzooi zoals het moet. Zelfs de hamburger was niet te eten wegens een overdosis zout. We gaan veel op restaurant en we hebben in jaren niet zo slecht gegeten. Dit is een typisch restaurant voor de toerist veel te laten betalen voor zeer weinig. Een van de voorgerechten was zelfs niet beschikbaar : salade Belga Queen........ Ludwin De Roest 0476 26 21 65 en ludwin@telenet.be

Marcel Baetens
Beoordeeld op 31/10/2015

Onder de verwachtingen

Mooi decor dat veelbelovend oogt, maar wat op het bord kwam was onder de verwachtingen. Voorgerecht (noirirolletje van noordzeekrab) was zeker niet supervers en ik heb mijn twijfels bij de saucijs die de wilde eend vergezelde. De presentatie van het hoofdgerecht oogde trouwens bijzonder slordig. Ook een weinig enthousiaste bediening door een jongedame die duidelijk niet op de hoogte was van de wijnkaart.

placeholder
Fabio Gambone
Beoordeeld op 23/04/2015

Very very bad!!!!

Me and my wife we decide to take lunch on this restaurant, My opinion? Very bad experience, slow and bad service, the manager maby she can be a manager mc donald, Never again!!!

Rudolf 

toppi

alles was er tops zowel het eten en de bediening

Jean-François Vandersteene

Très agréable, à recommander !

Restaurant très bien aménagé. Dans un cadre historique mélé à un mobilier moderne. La cuisine était particulièrement très agréable. Le service pourrait encore être un peu amélioré dans ses détails mais sans toutefois porter préjudice à notre satisfaction générale! A refaire !

tj 

tegenvaller

Tegenvallend, koud voorgerecht, geen boter bij broodjes, geen glazen voor water, lang wachten op bediening. Allemaal niet dramatisch, maar de prijzen veronderstellen toch iets extra. Viel ook tegen omdat ons dit bij BQ in Brussel nooit overkwam.

Alle beoordelingen van dit restaurant