Budget
Sluitingsdagen
Zondagavond, Maandagavond, Donderdagavond, Zaterdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.7 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Heli
Beoordeeld op: onbekend

"Ter Burg" ken ik reeds exact 20 jaar! Van...

"Ter Burg" ken ik reeds exact 20 jaar! Van een eenvoudig dagschotel-restaurant evolueerde 'Ter Burg' naar een zaak waar regelmatig culinaire hoogstandjes uit de pan worden getoverd. Chef 'Hugo' waakt er over dat de klassieke keuken in ere wordt gehouden, wel gebracht in een moderne outfit. Zo prijkt zijn topper "Sole Ter Burg" al twee decennia lang op de kaart, maar aan het gerecht is een duidelijke evolutie te zien. Het restaurant biedt naast gerechten 'à la carte' ook enkele menu's aan. Afgelopen vrijdag gingen we er met zijn drieën eten en betaalden € 164, wijn en aperitief inbegrepen. Betaalbaar dus en zeer lekker. Enig minpunt : de opgeningsuren! Het restaurant is zelfs de volledige zaterdag gesloten, maar ik denk dat de heer en mevrouw Nachtergaele daar een valabele reden voor hebben, anders hadden ze het geen twintig jaar volgehouden.

Heli
Beoordeeld op: onbekend

Proficiat mijnheer Nachtegaele, wij hebben...

Proficiat mijnheer Nachtegaele, wij hebben vanavond bijzonder genoten van uw verjaardagsmenu ! Gewoon uitstekend en grote klasse.

Heli
Beoordeeld op: onbekend

Ik ben al sedert 1988 klant in dit restaurant....

Ik ben al sedert 1988 klant in dit restaurant. Ik heb dan ook een hele evolutie van de chef meegemaakt. Het is zo klaar als een klontje dat deze man zich permanent bijschoolt. Zijn menu, ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van het restaurant, was zoals te verwachten een voltreffer : Aperitiefhapjes : Caviar d' aubergines , vloeibaar geitenkaasje met diverse kruiden Scampi's op Oosterse wijze met citroengras en groene curry Kabeljauwhaasje met spekjasje, groene asperges, peultjes, wortelen overgoten met een bieslooksausje ; alles begeleid met een romige aardappelpuree met witloof. IJskoepeltje op een bedje van meringue Dit verjaardagsmenu voor € 35 (zonder wijnen) Een echte aanrader ! Enig minpunt : het restaurant is gesloten op het moment dat iedereen er wil van genieten = gans de zaterdag en de zondagavond !

Alle beoordelingen van dit restaurant