We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Franse 
Budget
Sluitingsdagen
Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
6.0 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Peter
Beoordeeld op: onbekend
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Leuk restaurant op mooie lokatie met vriendelij...

Wij hebben heerlijk gegeten in dit restaurant met een ontspannen sfeer en goed eten, de porties waren groot en toch lekker. De bediening kon ons goed vertellen wat de specialiteiten inhielden zoals waterzooi en stoverij, en dat vonden wij dan ook heerlijk, ook was de bediening uitermate vriendelijk en deed er alles aan om het de klanten naar het zin te maken. Wij hebben op ons gemak kunnen genieten van alles, als je geen geduld hebt om rustig te eten kun je beter naar mc donalds gaan of zoiets. Eten daar moet je de tijd voor nemen.

placeholder
Rob
Beoordeeld op: onbekend

slecht ,slechter , neptune

Tijdens een leuk dagje Gent besloten wij om een hapje te gaan eten bij dit restaurant. Wij werden midden in het restaurant neergezet, waar wij vervolgens zeker een kwartier aan tafel hebben gezeten zonder bediening, een kaart of wat dan ook. De bediening was namelijk alleen bezig met de andere tafels waar duidelijk bekenden aan zaten. Nadat ik gevraagd had om de wijnkaart werden wij voor even heel aardig behandeld, dit duurde alleen niet lang omdat wij kozen voor een glaasje huiswijn in verband met de tijd en de behoorlijk hoge prijzen. De huiswijn was helemaal niet lekker, maar goed dit kan een kwestie van smaak zijn. We hebben vervolgens ook erg lang moeten wachten op ons eten. Tijdens het eten kwam niemand vragen of het smaakte, wat dus niet het geval was. Toen de dame de borden kwam ophalen en vroeg of het goed was gaven wij aan dat wij niet tevreden waren. Echter werd ons verteld dat ale andere gasten dat wel waren, dus met andere woorden: dat wij niet zo moestten zeuren. Hierop heb ik uiteraard de rekening gevraagd wat ook erg lang duurde, dus we zijn maar zelf opgestaan en de rekening betaald aan de bar. Ik snap best dat mensen bij dit restaurant weg zouden willen lopen zonder te betalen, als zelf het betalen al zoveel moeite kost!!! Ons zien ze hier nooit meer terug! Dit restaurant staat voor slechte bediening, slecht eten en absoluut geen service!

alexis
Beoordeeld op: onbekend

bon resto, serveur agreable, plat bien fourni....

bon resto, serveur agreable, plat bien fourni. mais leur waterzooi est vraiment côté a 10/10 vraiment le meilleur que j'ai jamais mange.

Alle beoordelingen van dit restaurant