Beoordelingen van L'avenida

1086 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
1086 beoordelingen
datum score
Brent
Beoordeeld op: 20/10/2019
Brent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goed eten en zeer vriendelijke bediening....

Zeer goed eten en zeer vriendelijke bediening.

patrick
Beoordeeld op: 20/10/2019
patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijk personeel en super lekker...

zeer vriendelijk personeel en super lekker gegeten.

Jolien
Beoordeeld op: 20/10/2019
Jolien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker en kwaliteitsvol eten! Heel gezell...

Super lekker en kwaliteitsvol eten! Heel gezellige sfeer en vriendelijke bediening. Enige minpuntje was dat sommige stoelen stuk zijn en er geen steunen waren om je voeten op te zetten wat wel vermoeiend was om 2 uur op een hoge kruk te zitten.

Beoordeeld op: 20/10/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker eten en leuk concept, goede bedieni...

Heel lekker eten en leuk concept, goede bediening

Babette
Beoordeeld op: 19/10/2019
Babette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer tevreden...

Zeer tevreden

Robin
Beoordeeld op: 16/10/2019
Robin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super!...

Super!

tommy
Beoordeeld op: 16/10/2019
tommy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We waren met 4 personen, keuze voor 2u te eten....

We waren met 4 personen, keuze voor 2u te eten. Het voorgerecht duurde heel lang. Het hoofdgerecht kwam zeer traag, waardoor we 5min over hadden om ons dessert op te eten. Het dessert van 5 verschillende potjes werd tegelijk geserveerd aan de tafel. Ok, we mochten wat langer blijven zitten. Maar we moesten de film halen, waardoor we op het einde alles snel snel snel moesten opeten. Als je kiest voor 2u eten zou dit toch niet mogen.

Hilde
Beoordeeld op: 13/10/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Goede service, lekker eten....

Goede service, lekker eten.

Lydia
Beoordeeld op: 12/10/2019
Lydia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Leuk concept, Eten was heel lekker en gevariee...

Leuk concept, Eten was heel lekker en gevarieerd.

julie
Beoordeeld op: 12/10/2019
julie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk personeel Lekker eten (wel geen...

Vriendelijk personeel Lekker eten (wel geen sushi)

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in