Beoordelingen van L'avenida

1399 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
1399 beoordelingen
datum score
Karolien
Beoordeeld op: 05/12/2021
Karolien beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening, leuke sfeer en...

Zeer vriendelijke bediening, leuke sfeer en lekker gegeten. Wel zeer jammer dat er heel weinig dessertjes waren. We hebben elk 1 dessertje kunnen nemen, daarna is het personeel nog van de andere band gaan halen en heeft die deze bij op onze band gezet, maar daar hebben we voor ons beiden slechts 1 nog van kunnen nemen...

Jill
Beoordeeld op: 05/12/2021
Jill beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten, heel veel gegeten! Super...

Heel lekker gegeten, heel veel gegeten! Super bediening! We zijn niets tekort gekomen!

Johan
Beoordeeld op: 05/12/2021
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

makkelijke reservatie, lekker eten, supervriend...

makkelijke reservatie, lekker eten, supervriendelijk personeel, aangename sfeer, gewoon top!

Petra
Beoordeeld op: 04/12/2021
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker gegeten en uitgebreide keuze in...

Heel lekker gegeten en uitgebreide keuze in bordjes. Ook de verrassing voor onze verjaardagen was heel fijn. Vuurwerkstokjes en limoncello x2

Tim
Beoordeeld op: 04/12/2021
Tim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel vriendelijk personeel!...

Heel vriendelijk personeel!

Dorien
Beoordeeld op: 03/12/2021
Dorien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De bediening is daar altijd super en heel vrien...

De bediening is daar altijd super en heel vriendelijk Het eten was ook weer heel lekker Ondanks het hele Coronagebeuren hebben we er dankzij hen nog een hele gezellige avond van kunnen maken

Iris
Beoordeeld op: 27/11/2021
Iris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Top restaurant leuke werknemers en gezellige...

Top restaurant leuke werknemers en gezellige sfeer met heerlijk eten

Dorien
Beoordeeld op: 27/11/2021
Dorien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijkheid personeel, leuk concept, lekker...

Vriendelijkheid personeel, leuk concept, lekker eten.

Senne
Beoordeeld op: 27/11/2021
Senne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was zeer lekker en vond het gezellig om...

Eten was zeer lekker en vond het gezellig om een keertje te doen. 1 min puntje vond ik dat ze weinig rond kwamen voor te drinken

Silke
Beoordeeld op: 25/11/2021
Silke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker en leuke setting. Jammer dat...

Heel lekker en leuke setting. Jammer dat de gerechten door elkaar kwamen. Beter de groepen zo opdelen dat het duidelijke gangen zijn. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Dit was een jaar geleden veel beter, de dekseltjes op de gerechten vond ik toen ook aangenamer. zeker in corona tijden. ( vorige bezoek was augustus 2020)

datum score