Heel lekker, supervriendelijke bediening, goede...
Heel lekker, supervriendelijke bediening, goede kwaliteit-prijsverhouding.
Heel lekker, supervriendelijke bediening, goede kwaliteit-prijsverhouding.
Wij kwamen voor het eerst bij jullie om te eten en waren aangenaam verrast door het menu en het overheerlijke eten! Ons zien jullie zeker nog terug :-) Ook de bediening was hartelijk en warm en wij hadden een warme bij-klets-avond in de gezellige omkadering.
Het eten was goed, maar de zaak blinkt vooral uit door de gezelligheid, het grote aanbod en de kwaliteit van de bediening. We hebben hier een heel gezellige avond gehad.
Sehr freundliches Personal, viel Auswahl, und es hat gut geschmeckt!
Zeer vriendelijke en attente bediening. Zeer goed verzorgde en lekkere gerechten...een streling voor het oog maar zeker ook voor de smaakpapillen.
Zo vriendelijke uitbaters :-). Al 2 keer super lekker gegeten en hun bananentaart (desserts) is zo heerlijk
Zoals altijd, super lekker en een geweldig sympathieke goedlachse kok. Zeker tot een volgende keer.
Wij keren elk jaar terug voor de verjaardag van mijn vriend. Vriendelijke service en lekker vegan eten!
Super fijne en lieve bediening. Het eten was zo smaakvol, vers en origineel!