We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Maandag - Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.0 Gebaseerd op 12 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Jan
Beoordeeld op: onbekend
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Une adresse pour habitués

Ce restaurant est surtout fréquenté par une clientèle fidèle. Les mets y sont soignés mais très peu copieux. Il manque une personne en salle pour garantir un service à la hauteur. Très longs délais entre l'entrée, le plat principal et le dessert (chaque fois plus d'une heure).

Caroline
Beoordeeld op: onbekend

Ik ga helemaal akkoord met de vorige commentaar...

Ik ga helemaal akkoord met de vorige commentaar. De voorgerechten zijn overschat namelijk in de garnaalkroketten kon je de garnalen zoeken, de sushi tonijn zou notmaal gezien moeten smelten in de mond maar de appelsienzeste saus overheerste het geheel, de langoustines was hetzelfde. De hoofdgerechten ogen mooi maar de smaak is wat anders. Je eet kreeft uit de oven dat naar een zoutvat en lookbom smaakt, de zeetong was namelijk slibtong nogal weinig voor een hoofdgerecht. Een dessert durfde we niet meer te riskeren om weer een tegenvaller te krijgen. Het is kortom een groote ontgoocheling. De service was ook niet denderend en vooral onprofessioneel, lachen met klanten mag discreter. Één maal geweest en daar blijft het bij.

placeholder
Carl
Beoordeeld op: onbekend

Alles behalve lekker gegeten, er werd overdreve...

Alles behalve lekker gegeten, er werd overdreven met de sinaasappelsmaak in de 2 voorgerechten en de kreeft was dusdanig bewerkt met gecarameliseerde look dat de smaak van kreeft volledig verdwenen was. Bovendien een zeer beperkte kaart. Ik begrijp de kwotering van Gault Millau helemaal niet, dan zitten er veeeel betere in de buurt.

Frank
Beoordeeld op: onbekend

Langousines à l'orange gegeten als voorgercht....

Langousines à l'orange gegeten als voorgercht. TE VEEL orange, TE kleine langoustines en zogoed als uitgedroogd (35 €) Coquillen van mijn echtgenote daarentegen zo goed als perfect, mochten ietsje langer gebakken worden. Fazant nadien was dan terug perfect, toch lang moeten wachten op ons billetje die nadien bijgeserveerd werd. Restaurant zat wel zo goed als vol !

Erik
Beoordeeld op: onbekend

Een vol restaurant en toch een attente correcte...

Een vol restaurant en toch een attente correcte bediening. We aten à la carte en ik zag zo verschillende plats, maar steeds opgetogen gasten . Het was voortreffelijk . Een aanrader !!!

gilberte
Beoordeeld op: onbekend

comme toujours égal à lui même trés trés bon...

comme toujours égal à lui même trés trés bon

vanhecke
Beoordeeld op: onbekend

Wij zijn hier al verschillende keren geweest...

Wij zijn hier al verschillende keren geweest en het eten blijft top ! Gedurfde combinaties, alles zeer fijn afgewerkt. Een pluim voor de vakkennis van het personeel ! Ook steeds een attente en zeer vriendelijke bediening ! Dit restaurant verdient zeker zijn ster terug.

Jean-Frédéric
Beoordeeld op: onbekend

une des meilleures tables de Knokke à un jet...

une des meilleures tables de Knokke à un jet de dés du casino

Jean
Beoordeeld op: onbekend

We komen hier al verschillende jaren en het...

We komen hier al verschillende jaren en het blijft lekker . Voor de eerste keer de zeebaars in zoutkorst genomen en het is inderdaad een van de betere gerechten op de kaart . De sfeer is leuk en de bediening blijft korrekt . Alleen is de wijnkaart een beetje aan de magere kant zeker wat betreft de witte wijnen.

Karin
Beoordeeld op: onbekend

Geweldig restaurant, zeer goede persoonlijke...

Geweldig restaurant, zeer goede persoonlijke bediening, het eten is top.....coquilles zoals ik ze nog nooit heb gegeten, de beste ganzelever ooit. Dit is on restaurant in Knokke......

Alle beoordelingen van dit restaurant