Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Open 7/7 tijdens de vakantieperiodes van 12u tot 24u. <br />Buiten de vakantieperiodes: open van 17u tot 23u. Zaterdag en zondag van 12u tot 23u. Gesloten op maandag en dinsdag.
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
“Lucy Chang” werd ontworpen met de bedoeling de look van de traditionele noedelswinkels in Zuidoost Azië na te bootsen. U kunt er genieten van traditionele gerechten en specialiteiten uit Vietnam, Thailand, Maleisië, Laos en China. Typisch voor de Oosterse keuken zijn de sterk gearomatiseerde gerechten met een ruime variatie van smaken en ingrediënten en dit in combinatie met de meest verse groenten, vlees en vis van topkwaliteit. Kortom, u kunt hier terecht voor zowel een gezonde als evenwichtige maaltijd en dit aan een heel democratische prijs! Bovendien kunt u hier steeds rekenen op een vlotte en vriendelijke bediening. Ook aan de allerkleinsten besteedt men extra aandacht, zo werd speciaal voor hen een menu op maat samengesteld… Bij mooi weer is het tenslotte eveneens aangenaam tafelen op het sfeervolle oosters getinte terras!
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.4 Gebaseerd op 18 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
18 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Anoniempje
Beoordeeld op: onbekend

Bezoek 19 augustus 2016

Bij het binnenkomen was er enige twijfel of je aan de deur moest wachten of niet. Niemand kwam naar je toe om je naar een tafel te vergezellen, dus dan maar zelf het initiatief genomen en naar een personeelslid toegestapt. Na de bestelling doorgegeven te hebben, kwam het gerecht niet echt warm aan. Zeer weinig groenten in het gerecht en extreem veel saus (zoveel saus dat het meer op soep leek)! De portie is nogal klein. De glazen die reeds op tafel staan zijn nogal vettig, dus niet plezierig om uit te drinken. Bij het afrekenen gaf de ober (die vermoedelijk een jobstudent is) geen wisselgeld terug. Hij stopte dit gewoon in de kassa en deed 'nietsvermoedend' verder. De rekening klopte ook niet. De mensen die aan tafel zaten naast me: hun rekening klopte ook niet. Geen aanrader!

mano
Beoordeeld op: onbekend

vreselijk ontgoocheling

Voor de tweede maal naar de lucy chang, en terug een grote ontgoocheling, NU NOOIT MEER. De menu kaart is zo goed als niet leesbaar, zeer kleine tekst en moeilijk te lezen door te weinig licht. de vraag stelde ik om iets meer licht te hebben om de menu te lezen en dat ging niet, ik denk dat de lampjes branden op een sterkte van 10 watt, zo slechte verlichting. een aperitief van het huis is er niet, juist tijdens het seizoen, dan maar witte martini want rode is er ook niet, de aperitief komt samen aan met het voorgerecht, dit heb ik nog nooit mee gemaakt. De gerant (onvriendelijke persoon) kwam eens aan tafel maar voor de rest niet meer gezien want hij bekijkt iedereen van uit de hoogte, daarin tegen was zijn personeel veel vriendelijker en ook properder gekleed. moest ik kunnen punten geven op tien dan is dat voor mij nog geen eentje waard, dus nul op tien. Een minuut na 22h kwamen er nog vijf personen binnen om te eten en deze werden de deur gewezen.

placeholder
Mieke
Beoordeeld op: onbekend

Grote teleurstelling!

We namen de springrolls als voorgerecht; een 4 tal mini-loempiaatjes, niet huisbereid, maar degene die je in het diepvries vak in de Makro de kilo koopt. Er lagen 2 schijfjes uitgedroogde komkommer bij, en een iets wat op een toefje witte kool met geraspt worteltje moest gelijken. Daarbij zoet-zure saus die eveneens niet huisbereid was. Als hoofdgerecht namen we de wok, de beef wok en de chicken ginger wok. Daarbij jasmin rijst en een portie vegetables. Het hoofdgerecht kwam zo snel, dat je je meteen vragen stelt over de versheid van de ingrediënten. Alles dreef in een waterig sausje, en de kip had een raar smaakje... Met een tweetal uurtjes later buikloop tot gevolg. Mijn partner nam de duo chocolademousse, 5€ vragen voor dit 'dessertje' is echt niet ok. We hebben het een kans gegeven, maar je eet beter bij de chinees om de hoek dan hier. Qua service, de jongeman was gedienstig, kwam onzeker over, maar wel vriendelijk. Misschien in de toekomst afspreken met je vrienden na je shift?

Sophie
Beoordeeld op: onbekend

déception

On a attendu 35 minutes pour finalement découvrir une fois chez nous que le pad thai contenait 3 mini morceaux de poulets noyés dans un demi litre de sauce avec l'équivalent de 3 cuillères de riz en accompagnement à payer en supplément!La soupe de wonton contenait 5 bouchées vapeur trop peu cuites et industrielles! 27€ pour ça, c'est vraiment malhonnête!

Thomas
Beoordeeld op: onbekend

Grosse déception

Grosse déception lors de notre deuxième visite à ce restaurant: - pâtes réchauffés - plat végétarien sans légumes - bouchés à vapeur de micro-ondes - plat de pâtes trop salé Dommage. La première fois il y a 1 un était superbe. Aucune comparaison. N'importe quel petit asiatique est meilleur, mais avec des prix plus démocratiques.

André
Beoordeeld op: onbekend

Prise de commande 19H15 - Servi à 21.30H !...

Prise de commande 19H15 - Servi à 21.30H ! - et tout cela sans témoigner la moindre attention au client ou exprimer la moindre excuse - un gérant qui préfère servir, deservir, et courir dans tous les sens plutôt que de diriger - désolant !

Stephanie
Beoordeeld op: onbekend

Lekker! Gestart met de dim suls en erna groene...

Lekker! Gestart met de dim suls en erna groene curry van kip.

Sanne
Beoordeeld op: onbekend

Heerlijk gegeten, leuke bediening en heel relax...

Heerlijk gegeten, leuke bediening en heel relaxed zitten daar in de loungebanken!

Sandrine
Beoordeeld op: onbekend

Ah j'allais oublier l'essentiel: beaucoup de...

Ah j'allais oublier l'essentiel: beaucoup de plats végétariens possibles!! Excellentissime!

Sandrine
Beoordeeld op: onbekend

Cadre authentique, très propre, service rapide...

Cadre authentique, très propre, service rapide et très aimable, plats délicieux et raffinés, belle présentation des plats, musique d'ambiance zen agréable.

Alle beoordelingen van dit restaurant