Budget
€€
Sluitingsdagen
open 7/7
Over dit restaurant
Gelegen aan de kust, in Knokke, in een kader dat doortrokken is van het temperamentvolle karakter van de Middellandse-Zeelanden, wordt u door een gans team warm onthaald. Geen twijfel mogelijk, u bent in Ristorante Rigoletto.
Een creatieve keuken waar de Franse overvloed eredame speelt, combineert traditie met originaliteit, streekproducten met Italiaanse specialiteiten. Onmogelijk om aan de verleiding te weerstaan.
Hier komt u eerst van "mond-tot-mond", dan komt u terug voor het plezier. Met het oog op een nog betere kwaliteit van zijn diensten heeft Ristorante Rigoletto zich uitgebreid en biedt voortaan een ruime zaal voor "niet-rokers".
Neem ook even de tijd om de tearoom te ontdekken, de spijskaart, het dagmenu, de op hout bereide pizza's, de warme paninis, de gebakjes bereid zoals in grootmoeders tijd, de wafels, de pannenkoeken, de artisanale roomijsjes, het bier en de cocktails.
Tijdens het seizoen biedt Ristorante Rigoletto eveneens een traiteurdienst en meeneempizza's aan. Salute et buon’ appetito !
Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze