Beoordelingen van 't Wit Kasteel

443 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
443 beoordelingen
datum score
Guy
Beoordeeld op: 16/10/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Interieur OK. Vlotte en vriendelijke bediening....

Interieur OK. Vlotte en vriendelijke bediening.

johan
Beoordeeld op: 13/10/2019
johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

de bediening was top,de verwelkoming was top,er...

de bediening was top,de verwelkoming was top,er was een aangename en warme sfeer.allen vond ik persoonlijk dat het glasservice en het service wel wat gebreken hadden?omranding van het glas was stuk en van bijna alle kleine borden (waar men een broodje kon opleggen)waren er veel brokken af.Voor een top restaurant kan er daar wel rekening mee gehouden worden. groeten johan vandoorne

Luc
Beoordeeld op: 09/10/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Alles top zoals gewoonlijk !...

Alles top zoals gewoonlijk !

Ann
Beoordeeld op: 07/10/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Heel lekker, vriendelijke bediening, ook snelle...

Heel lekker, vriendelijke bediening, ook snelle bediening als je op tijd staat. Enkel warme ganzelever voor de Rossini is nog beter. Was ok, maar zou beter zijn.

Benny
Beoordeeld op: 05/10/2019
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

- aangenaam kader en vlotte service - business...

- aangenaam kader en vlotte service - business lunch was verzorgd

Philippe
Beoordeeld op: 02/10/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Kwaliteit van zoel het eten als de service...

Kwaliteit van zoel het eten als de service

roland
Beoordeeld op: 01/10/2019
roland beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

alles picobello in orde, 'n plezier om er te...

alles picobello in orde, 'n plezier om er te komen.

Ann
Beoordeeld op: 29/09/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een mooi en gezellig interieur. Vriendelijke...

Een mooi en gezellig interieur. Vriendelijke bediening en lekker eten.

Tino
Beoordeeld op: 29/09/2019
Tino beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

ikkom er vaak ;-)...

ikkom er vaak ;-)

stefan
Beoordeeld op: 24/09/2019
stefan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Er is grote zorg om aan alle vereisten te voldo...

Er is grote zorg om aan alle vereisten te voldoen die gangbaar zijn in een restaurant van de betere klasse.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in