Beoordelingen van 't Wit Kasteel

743 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
743 beoordelingen
datum score
Gianni M.
Beoordeeld op: 27/09/2022
Gianni M. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Ideale afsluiter van een team-event (8 personen...

Ideale afsluiter van een team-event (8 personen) waarbij iedereen zeer tevreden was over de kwaliteit van het eten.

Johan
Beoordeeld op: 25/09/2022
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel mooi kader, vriendelijke bediening en...

Heel mooi kader, vriendelijke bediening en super lekker eten. In een woord TOP! Een echter aanrader.

Greet
Beoordeeld op: 23/09/2022
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en snelle bediening, zeer lekker...

Vriendelijke en snelle bediening, zeer lekker eten en mooie omkadering

Ann D.
Beoordeeld op: 18/09/2022
Ann D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk en vlotte bediening En niet te...

Vriendelijk en vlotte bediening En niet te vergeten lekker !!

Wim
Beoordeeld op: 16/09/2022
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, vlotte bediening. Prachtig...

Lekker gegeten, vlotte bediening. Prachtig kader.

Luc
Beoordeeld op: 15/09/2022
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit en service...

Kwaliteit en service

Maarten
Beoordeeld op: 14/09/2022
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker en vriendelijk !...

Heel lekker en vriendelijk !

Marc
Beoordeeld op: 13/09/2022
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Vriendelijk onthaal. lekkere en mooi gepresente...

Vriendelijk onthaal. lekkere en mooi gepresenteerde gerechten. Lekkere wijnen. Aangename (groene) omgeving op het buitenterras. We komen zeker terug

Bart
Beoordeeld op: 12/09/2022
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijk personeel, lekker eten...

Vriendelijk personeel, lekker eten

Jurgen D.
Beoordeeld op: 11/09/2022
Jurgen D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Steeds in orde en vriendelijk!...

Steeds in orde en vriendelijk!

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan