Beoordelingen van 't Wit Kasteel

202 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.3
202 beoordelingen
datum score
isabeldheedene
isabelbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 15/05/2017

er werd veel meer aangerekend dan we geconsumee...

er werd veel meer aangerekend dan we geconsumeerd hebben

guyballieu
guybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 13/05/2017

hadden de menu genomen; garnaal kroketten veel...

hadden de menu genomen; garnaal kroketten veel te ver gebakken en Gamba's verbrand heb er iemand van de staf over aangesproken bij hun vraag of het goed was en kreeg een rare blik en dat was het (ze hadden veel te dicht in het vuur gelegen) heb zelf gewerkt bij meesterkok en in een restaurant (1 ster Michelin) dus.... Sorry maar denken niet aan terugkomst, Dank bij deze

TilloMestdagh
Tillobeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 10/05/2017

parking, zakelijk (bediening : kan iets persoon...

parking, zakelijk (bediening : kan iets persoonlijker en soms wat onverschillig (indruk : enthousiasme lijkt onder "druk" ?)

DaisyNaessens
Daisybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 08/05/2017

Eten was lekker en het is er heel aangenaam...

Eten was lekker en het is er heel aangenaam en rustig zitten.

HarryDupont
Harrybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 07/05/2017

Heb de rekening betaald 350€, toen we thuis...

Heb de rekening betaald 350€, toen we thuis kwamen was er 30€ teveel betaald dwz, andere tafel ( vrienden ) betaalde ons een tourneetje, voor vier persone 2 gin tonic, 1 cava en cola light deze stond op ons rekening dat ik betaald heb Hierbij geef ik mijn gsm nr voor deze fout te vereffen 0495/618.209

BoLaigneil
Bobeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 04/05/2017

Prijs-kwaliteit. Vriendelijk. Mooi kader....

Prijs-kwaliteit. Vriendelijk. Mooi kader.

SofieDeblaere
Sofiebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 26/04/2017

Het vlees was taai en te hard doorbakken....

Het vlees was taai en te hard doorbakken.

FRANCKYMAIHEU
FRANCKYbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/04/2017

Heel warme ontvangst, fijne bediening, eten...

Heel warme ontvangst, fijne bediening, eten was lekker (prijs-kwaliteit)

FrancisDeberdt
Francisbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/04/2017

Eten was vrij goed, maar tongreepjes waren...

Eten was vrij goed, maar tongreepjes waren wel maar reepjes, vrij klein van proportie tegenoven wel een goede prijs. De aardappelpuree was blijkbaar vergeten. Bij de witloofsalade mocht wel iets kruidiger zijn, was vrij vlak van smaak. Wat wel storend was dat wij nog 3 tafels ronde haard zaten toen men in de haard papier en karton aan het verbranden was, is niet echt aangenaam. Wel zeer mooi kader.

datum score