Beoordelingen van 't Wit Kasteel

251 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.5
251 beoordelingen
datum score
Cedric
Moulard
Datum restaurantbezoek: 20/01/2018
Cedric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

La qualité des plats dans l'assiette. Un point...

La qualité des plats dans l'assiette. Un point négatif Nous avons eu froid dans un cadre pourtant chaud.

sarah d.
desmet
Datum restaurantbezoek: 19/01/2018
sarah d. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Super lekker gegeten, wel jammer dat het gerech...

Super lekker gegeten, wel jammer dat het gerechten zeer snel achter elkaar kwamen..amper kunnen genieten van al het lekkers.

Emile
Lannoy
Datum restaurantbezoek: 15/01/2018
Emile beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Parking gemakkelijk. Sfeer is aangenaam en...

Parking gemakkelijk. Sfeer is aangenaam en warm. Keuze van gerechten is ruim en suggesties seizoenverbonden

Dave
Maddens
Datum restaurantbezoek: 10/01/2018
Dave beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

50 min op desert moeten wachten...

50 min op desert moeten wachten

Marc G.
Goddaer
Datum restaurantbezoek: 01/01/2018
Marc G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goeie sfeer en zeer verzorgd...

Goeie sfeer en zeer verzorgd

Geert T.
Tieberghien
Datum restaurantbezoek: 01/01/2018
Geert T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

niets op aan te merken...

niets op aan te merken

Annemie
Seys
Datum restaurantbezoek: 28/12/2017
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Was lekker en gezellig...

Was lekker en gezellig

cynthia p.
pieters
Datum restaurantbezoek: 26/12/2017
cynthia p. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

was gewoon af...

was gewoon af

André
Watteyne
Datum restaurantbezoek: 20/12/2017
André beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Aangenaam verrast door de kwaliteit van de...

Aangenaam verrast door de kwaliteit van de schotels. Ruime porties, mooie producten. Vlotte bediening.

Magda P.
Datum restaurantbezoek: 10/12/2017
Magda P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Eten werd ons opgedient door dienster die zelf...

Eten werd ons opgedient door dienster die zelf aan te eten (eten in de mond) was. Diensters waren onverschillig en de ontvangst was ondermaats.

datum score