Beoordelingen van 't Wit Kasteel

218 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.4
218 beoordelingen
datum score
johan d.desplenter
johan d.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/08/2017

vlotte bediening en aangenaam kader rustig...

vlotte bediening en aangenaam kader rustig en sfeervol.

michel v.van wassenhove
michel v.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/08/2017

Het restaurant heeft en geeft een uiterst rustg...

Het restaurant heeft en geeft een uiterst rustgevend gevoel.Chic maar toch niet hautein.Vooral de ruimte tussen de tafels vonden wij top.Nu ja bewijs dat ik in alle opzichten tevreden was is dat ik maandag terugkom.Beste groeten en VEEL DANK OM MIJN HOED TE BEWAREN.Michel.

JoostNowé
Joostbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 15/08/2017

Gezellig kader.Prijs kwaliteit heel goed en...

Gezellig kader.Prijs kwaliteit heel goed en vlotte én vriendelijke bediening. Zijn er ook gehuwd in 1972...> mooie herinnering! Groetjes, Joost en Colette

Inge A.Anckaert
Inge A.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 11/08/2017

Verzorgde lunch!...

Verzorgde lunch!

Kris C.Claus
Kris C.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 31/07/2017

Al bij al een prima maaltijd na een wachttijd...

Al bij al een prima maaltijd na een wachttijd van zo'n 50 minuten. Toegegeven, we hadden met 5 personen à la carte besteld. Het kader is gezellig, de bediening vriendelijk en er is ook een hele mooie wijnkaart.

FilipVierstraete
Filipbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 28/07/2017

Lekker eten in een rustig en aangenaam kader...

Lekker eten in een rustig en aangenaam kader

francis v.vancoillie
francis v.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 28/07/2017

klasse cliënteel, correcte en vriendelijke...

klasse cliënteel, correcte en vriendelijke bediening, voldoende keus gerechten, veranda geeft een vorm van vakantie feeling.

chris h.huysentruyt
chris h.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 28/07/2017

steeds vriendelijk onthaal en verzorgd...

steeds vriendelijk onthaal en verzorgd

Björn C.
Björn C.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/07/2017

mooi kader, goede sfeer vlotte bediening garnaa...

mooi kader, goede sfeer vlotte bediening garnaalkroketten van mijn gast waren te lang / te hard gebakken

Mireille C.Catry
Mireille C.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 20/07/2017

Heel mooi terras en lekker eten en drank....

Heel mooi terras en lekker eten en drank.

datum score