Beoordelingen van 't Wit Kasteel

297 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
297 beoordelingen
datum score
Valerie D.
Datum restaurantbezoek: 17/06/2018
Valerie D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader

Prachtig kader, vriendelijke en vlotte bedienin...

Prachtig kader, vriendelijke en vlotte bediening, lekker eten! Eerder aan de dure kant, maar nog nooit teleurgesteld geweest en er is ook meestal plaats.

Carine L.
Datum restaurantbezoek: 10/06/2018
Carine L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten op een mooi terras. Was gezellig....

Lekker eten op een mooi terras. Was gezellig.

willy v.
Datum restaurantbezoek: 10/06/2018
willy v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten...

Lekker eten

Datum restaurantbezoek: 10/06/2018
beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, prachtig terras en...

Vriendelijke bediening, prachtig terras en lekker eten.

Ann
Datum restaurantbezoek: 07/06/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

vriendelijke bediening, mooi aansluitend tussen...

vriendelijke bediening, mooi aansluitend tussen aperitief en gerecht en koffie vol au vent super als gewoonlijk (jammer dat het bouchéetje niet is opgewarmd in de oven voor 10mn op 180°C, dat heeft mij echtgenoot dan ook laten liggen); ikzelf salade scampi gekozen maar zonder look en was héél lekker, scampi perfect gebakken, alles prima!

Alain
Datum restaurantbezoek: 05/06/2018
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Te duur volgens hetgeen je krijgt en bediening...

Te duur volgens hetgeen je krijgt en bediening kan veel beter

Luc T.
Datum restaurantbezoek: 03/06/2018
Luc T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat het eten lekker was en zeer mooi opgedien...

Omdat het eten lekker was en zeer mooi opgediend. Vooral ook het wachtbordje bij het aperitief was prima! Minpuntje : de prijs van het maandmenu was nergens te bespeuren op de website !

Annemie
Datum restaurantbezoek: 31/05/2018
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, lekker. Toffe locatie...

Gezellig, lekker. Toffe locatie

Benoît
Datum restaurantbezoek: 29/05/2018
Benoît beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, vriendelijk personeel, lekker...

Vlotte bediening, vriendelijk personeel, lekker eten voor meer dan correcte prijs

Vic N.
Datum restaurantbezoek: 25/05/2018
Vic N. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi terras. Voldoende ruimte tussen de tafeltj...

Mooi terras. Voldoende ruimte tussen de tafeltjes. Vlotte bediening. Charmant personeel. Aanvaardbare prijzen. Wat kan ik nog meer verlangen?

datum score