Beoordelingen van 't Wit Kasteel

235 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.4
235 beoordelingen
datum score
Arlette J.
Arlette J. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 10/11/2017

Hadden de lunch aan 36€ niet meer Gedwongen...

Hadden de lunch aan 36€ niet meer Gedwongen om a la carte te eten Menu aan 55€genomen... Niet fijn en vriendelijk opgediend... Kennen betere... Was onze bedoeling eens samen met vrienden een lunch te gaan eten...en zijn veel geld kwijt en was dan nog niet lekker! Voelden ons niet welkom

MarkDewulf
Mark beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 06/11/2017

Vlotte service, vriendelijk personeel en lekker...

Vlotte service, vriendelijk personeel en lekker eten.

martijn d.descamps
martijn d. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 29/10/2017

vlotte en vriendelijke bediening en vooral...

vlotte en vriendelijke bediening en vooral het lekker eten

MagdaPottie
Magda beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 28/10/2017

Eten lekker, vlotte bediening, aangename omgevi...

Eten lekker, vlotte bediening, aangename omgeving

AnnBRUNEEL
Ann beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 19/10/2017

Vlotte bediening, heel vriendelijke service...

Vlotte bediening, heel vriendelijke service van 2 dames en een heer die ons bedienden. Wij kozen beiden de vol au vent - dat was super! Niet meer de "ouwerwetse" vol au vent in een bladerdeegkoekje met meer saus dan vlees. Maar écht tof geserveerd in een gietijzeren ovalen potje, rijkelijk gevuld met mooie degelijke stukjes kip en een fantastisch lekker sausje met toffe fijne frietjes. Super gegeten en ruim voldoende, het was meer dan genoeg. Doe zo voort!

Heyman Macchi M.Macchi
Heyman Macchi M. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 11/10/2017

Sono Italiano. Il cibo è ottimo. Vorrei bere...

Sono Italiano. Il cibo è ottimo. Vorrei bere qualche vino italiano. Forse dell'Oltrepo Pavese come Spumante Brut e non Cava o Champagne. Grazie tante Je suis italien. Les plats sont super. Mais je voudrais boire du vin italien peut-être du Oltrepo Pavese comme Brut Sparkling et pas Cava ou Champagne. Merci beaucoup FM

JanVERTRIEST
Jan beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 07/10/2017

Vlotte en vriendelijke service. Lekker en verzo...

Vlotte en vriendelijke service. Lekker en verzorgd eten.

SylvieVandenborre
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 06/10/2017

goeie service, vriendelijk personeel, super...

goeie service, vriendelijk personeel, super lekker gegeten!

Dirk V.Veys
Dirk V. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 01/10/2017

Wij voelden ons niet welkom.Aangekomen om 19u10...

Wij voelden ons niet welkom.Aangekomen om 19u10 en kassaticket om19u54 aangemaakt.Aperitief nog maar begonnen en het hoofdgerecht werd geserveerd,geen vraag gekregen wat we wilden drinken bij het hoofdgerecht...Als leerkracht van een hotelschool zal ik zeker mijn leerlingen niet bij jullie op stage laten komen want de basisregels worden niet nageleefd. Spijtig!

Annesaar D.D'Haene
Annesaar D. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 29/09/2017

Eerder wat teleurgesteld in de bediening, kwam...

Eerder wat teleurgesteld in de bediening, kwam zeer stijf en onvriendelijk over. Hadden kasteelbier besteld, was overdatum van 2015 en flesje zat onder het stof.

datum score