Beoordelingen van 't Wit Kasteel

405 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
405 beoordelingen
datum score
Nathalie
Beoordeeld op: 16/05/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Beste, Bediening heel vriendelijk, kwam vragen...

Beste, Bediening heel vriendelijk, kwam vragen of we iets langer wilden aperitieven of onmiddellijk eten. Gerecht (huisgemaakte pasta met gamba's en truffel) was super lekker! Mvg, Nathalie

Johan
Beoordeeld op: 15/05/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

bediening was vlot lekker eten...

bediening was vlot lekker eten

Peter
Beoordeeld op: 14/05/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

heel verzorgd, heel lekker...

heel verzorgd, heel lekker

Carlier S.
Beoordeeld op: 14/05/2019
Carlier S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie, gezellige ruimte, vriendelijk personeel...

Mooie, gezellige ruimte, vriendelijk personeel !! Heel lekker gegeten

Tamara
Beoordeeld op: 13/05/2019
Tamara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Er is parking op het domein = handig. Mooie...

Er is parking op het domein = handig. Mooie entree. Mooie zaal met goeie stoelen. Stijlvol en gezellig interieur. De bediening was vlot. Het eten was lekker. Wij waren niet zo'n fan van de zeer dunne frietjes. Wij hebben liever dikke frieten. Maar dat is een keuze die ze moeten maken. Ook het dessert was overheerlijk: een perfecte moeulleux.

Ulla P.
Beoordeeld op: 13/05/2019
Ulla P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We hebben lekker gegeten in een aangenaam kader...

We hebben lekker gegeten in een aangenaam kader. Er werd vlot en vriendelijk bediend! We komen graag terug.

Carine
Beoordeeld op: 12/05/2019
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vuile glazen, onvriendelijke mevrouw die ons...

Vuile glazen, onvriendelijke mevrouw die ons bediende. Onverzorgde vanille ijs met aardbeien.

Andre
Beoordeeld op: 11/05/2019
Andre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening en zeer lekker gegeten en...

Vlotte bediening en zeer lekker gegeten en gedronken voor een faire prijs , wat wil je nog meer !

Mario
Beoordeeld op: 09/05/2019
Mario beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Mooi kader en goeie service.heb deze locatie...

Mooi kader en goeie service.heb deze locatie al geregeld bezocht met klanten.En die waren zeer tevreden. Volgend bezoek met klanten is op Donderdag 13/06/19.

jozef
Beoordeeld op: 06/05/2019
jozef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

vriendelijk onthaal , lekker gegeten en in...

vriendelijk onthaal , lekker gegeten en in een mooie en warme locatie !

datum score