Budget
€€€
Sluitingsdagen
Zondagavond, Woensdag. Jaarlijkse sluiting van 9 juli t.e.m. 31 juli.
Over dit restaurant

De naam van deze zaak verwijst naar de vroegere locatie: een boerderij waar “snuif” – ofwel gemalen tabak - werd gemaakt. Snuiven refereert uiteraard ook naar het proeven en ruiken van aroma’s, wat u in dit gastronomische toprestaurant dan ook met veel plezier doet! De broers Jan en Renaat Van Keer presenteren u een formule waarin uitsluitend met menu’s wordt gewerkt. U kunt hier dus niet à la carte kiezen. Alle menu’s worden bereid op basis van marktverse ingrediënten, met heel wat aandacht voor de streekproducten. U merkt vast ook meteen dat de broers Van Keer whiskyliefhebbers zijn. Zo kunt u hier maar liefst 100 soorten single malt proeven en zelfs een eigen whiskydegustatie samenstellen. Bovendien is het ook heerlijk vertoeven in de gezellige lounge al dan niet rond de open haard of in de schitterende tuin achteraan… Tot binnenkort!

Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze