Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondagavond, Woensdag. Jaarlijkse sluiting van 9 juli t.e.m. 31 juli.
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant

De naam van deze zaak verwijst naar de vroegere locatie: een boerderij waar “snuif” – ofwel gemalen tabak - werd gemaakt. Snuiven refereert uiteraard ook naar het proeven en ruiken van aroma’s, wat u in dit gastronomische toprestaurant dan ook met veel plezier doet! De broers Jan en Renaat Van Keer presenteren u een formule waarin uitsluitend met menu’s wordt gewerkt. U kunt hier dus niet à la carte kiezen. Alle menu’s worden bereid op basis van marktverse ingrediënten, met heel wat aandacht voor de streekproducten. U merkt vast ook meteen dat de broers Van Keer whiskyliefhebbers zijn. Zo kunt u hier maar liefst 100 soorten single malt proeven en zelfs een eigen whiskydegustatie samenstellen. Bovendien is het ook heerlijk vertoeven in de gezellige lounge al dan niet rond de open haard of in de schitterende tuin achteraan… Tot binnenkort!

Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.9 Gebaseerd op 5 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Erik
Beoordeeld op: onbekend

Ik kom hier al jaren en werd nooit teleurgestel...

Ik kom hier al jaren en werd nooit teleurgesteld. Eerlijke, pure keuken. Zeer lekkere wijnen. Ik laat me steeds verrassen.

Filip
Beoordeeld op: onbekend

Onvoorstelbare kwaliteit. Dit vind ik het beste...

Onvoorstelbare kwaliteit. Dit vind ik het beste restaurant in Oost-Vlaanderen. Klein, gezellig, ook romantisch. En wat een stijlvolle bediening. De maandmenu all-in heeft een enorme prijs/kwaliteit. Echt eens het proberen waard.

placeholder
Georges
Beoordeeld op: onbekend

Agréable surprise. Cuisine très gouteuse entre...

Agréable surprise. Cuisine très gouteuse entre le classique et le moderne. Vins de première qualité. Cadre et service agréable. A conseiller. Lors d'une prochaine rénovation, un petit effort pour les toilettes "homme".

Emmanuel
Beoordeeld op: onbekend

Sfeervol restaurant met een uitstekende prijs-k...

Sfeervol restaurant met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Heel attentvolle bediening. Zeker een aanrader!

Nele
Beoordeeld op: onbekend

Een zeer gezellig en romantisch restaurant. Ap...

Een zeer gezellig en romantisch restaurant. Aperitieven gebeurt in een aparte gezellige bar aan de open haard. Gerechten zijn zeer fijn, bediening erg vriendelijk en klassevol. Een resto voor levensgenieters die houden van fijne delicate hapjes, een gezellige kaarssfeer...en van een glas whiskey...want dit restaurant heeft een aparte whiskeybar voor de echte fans.

Alle beoordelingen van dit restaurant