Beoordelingen van Gainsbourg

865 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
865 beoordelingen
datum score
Silke
Beoordeeld op: 11/06/2021
Silke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gainsbourg neemt je mee naar een super gastrono...

Gainsbourg neemt je mee naar een super gastronomische ervaring waarbij de kwaliteit van de producten centraal staan. Hier heeft men kennis van het vak en leer je nieuwe smaken kennen. Kortom een aanrader! Hier komen we zeker nog terug.

Karl
Beoordeeld op: 11/06/2021
Karl beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was SUPER lekker ! Echt van genoten!...

Het was SUPER lekker ! Echt van genoten!

Koen
Beoordeeld op: 11/06/2021
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening. En zeer lekke...

Vlotte en vriendelijke bediening. En zeer lekker gegeten.

Kenny
Beoordeeld op: 06/06/2021
Kenny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, goede service en Zeer snel bediend...

Lekker eten, goede service en Zeer snel bediend, ondanks de (zeer goed gerespecteerde) maatregelen voelden we ons niet opgejaagd om aan de avondklok te voldoen.

Levi
Beoordeeld op: 06/06/2021
Levi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Geweldig bediening, personeel om trots op te...

Geweldig bediening, personeel om trots op te zijn! Eten was goed, ribbekes waren te hard

Tom
Beoordeeld op: 04/06/2021
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Heel lekker gegeten een gedronken. Toffe sfeer...

Heel lekker gegeten een gedronken. Toffe sfeer op het terras.

Inge
Beoordeeld op: 30/05/2021
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Goede service en lekker eten...

Goede service en lekker eten

JOACHIM
Beoordeeld op: 29/05/2021
JOACHIM beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Eten was lekker en service correct, de warme...

Eten was lekker en service correct, de warme dingen waren wat lauw, ook wat duur tov de gekregen gerechten

Alphonse
Beoordeeld op: 28/05/2021
Alphonse beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

alles naar wens !...

alles naar wens !

anja
Beoordeeld op: 28/05/2021
anja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal - goede uitleg - goede...

Vriendelijk onthaal - goede uitleg - goede kwaliteit eten - gezellige omgeving met terrasverwarmers - origineel van concept.

datum score