Beoordelingen van Gainsbourg

1071 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
1071 beoordelingen
datum score
Vincent
Beoordeeld op: 27/06/2022
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename lekkere smaken en verrassende culinai...

Aangename lekkere smaken en verrassende culinaire trip. Een aanrader in een casual kader.

Caroline
Beoordeeld op: 25/06/2022
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en vriendelijke bediening. Wel...

Lekker eten en vriendelijke bediening. Wel te duur voor wat je krijgt. Voor de prijs van het vleesgerecht zouden groenten en aardappeltjes inbegrepen moeten zijn.

Hilde
Beoordeeld op: 24/06/2022
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Superlekker eten, vriendelijke bediening, leuk...

Superlekker eten, vriendelijke bediening, leuk terras.

Kristof
Beoordeeld op: 24/06/2022
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Goede service, goed eten en leuke sfeer. Met...

Goede service, goed eten en leuke sfeer. Met regelmaat komen wij samen met klanten bij Gainbourg en het blijft een aanrader!

Marc
Beoordeeld op: 23/06/2022
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Very nice place, crew is attentive and effectiv...

Very nice place, crew is attentive and effective, dishes are what we expect and prices are affordable. I recommend !

Roel
Beoordeeld op: 23/06/2022
Roel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Lekker eten, goede sfeer....

Lekker eten, goede sfeer.

Lucia A.
Beoordeeld op: 22/06/2022
Lucia A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

The food was amazing! And the people who work...

The food was amazing! And the people who work there super kind

koen
Beoordeeld op: 22/06/2022
koen beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Zeer zeer lekker gegeten. Goede bediening en...

Zeer zeer lekker gegeten. Goede bediening en opvolging.. Top! Enkel veel lawaai maar dat is door de grote groepen

Nina
Beoordeeld op: 20/06/2022
Nina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Top bediening, goede uitleg, lekker eten wel...

Top bediening, goede uitleg, lekker eten wel een stevige rekening.

Charlene
Beoordeeld op: 12/06/2022
Charlene beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wonderful meal, wonderful staff, great ambiance...

Wonderful meal, wonderful staff, great ambiance….would return here in a heartbeat and highly reccomend to all

datum score