Beoordelingen van Gainsbourg

722 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
722 beoordelingen
datum score
Andy
Beoordeeld op: 21/02/2020
Andy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel goede bediening en de uitleg bij de kaart...

Heel goede bediening en de uitleg bij de kaart is een meerwaarde! Uiteraard was het eten uitmuntend!

angie
Beoordeeld op: 21/02/2020
angie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

L'accueil in het Nederlands als in het Frans...

L'accueil in het Nederlands als in het Frans was uitstekkend. Le choix des plats trés variés et surtout nous avons gouté chacun une sorte de viande différente toutes aussi délicieuses les unes des autres!!! Ambiance chaleureuse et personnel aux petits soins. Ik kom zeker terug binnenkort....

Alex
Beoordeeld op: 20/02/2020
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Everything was cosy and really nice food !...

Everything was cosy and really nice food ! perfect service ! I highly recomend it and honestly i will definitely go back to it again !

Daan
Beoordeeld op: 17/02/2020
Daan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer gezellige zaak! Vlotte bediening, lekker...

Zeer gezellige zaak! Vlotte bediening, lekker eten. Was met kids daar, hier waren zeer flexibel in kwestie van eten. Leuke zaak, zeker de moeite. Prijs kwaliteit is ok.

Kjell
Beoordeeld op: 16/02/2020
Kjell beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

In het begin zeer vlotte bediening, naar het...

In het begin zeer vlotte bediening, naar het dessert toe was het iets minder vlot. Zeer vriendelijke bediening en zeer goede uitleg.

Kimberly
Beoordeeld op: 16/02/2020
Kimberly beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Eten was super en de bediening vriendelijk...

Eten was super en de bediening vriendelijk

Angelique
Beoordeeld op: 16/02/2020
Angelique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede uitleg over de gerechten, fijne bediening...

Goede uitleg over de gerechten, fijne bediening en voortreffelijke smaken. Top!!

Beoordeeld op: 14/02/2020
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was lekker. Kleine opmerking, als de patat...

Het was lekker. Kleine opmerking, als de patat Klein is geef er dan 2.voor die prijs. Grt. ......

Marjolein
Beoordeeld op: 12/02/2020
Marjolein beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Het was weer heel lekker en gezellig, alleen...

Het was weer heel lekker en gezellig, alleen was het jammer dat ik een martini rosato royale kreeg zonder ijsblokjes of iets anders, deze was vrij snel warm... Ook het vlees van ons voorgerechtje was al afgekoeld. Voor de rest was alles naar wens!

Gust
Beoordeeld op: 09/02/2020
Gust beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker gegeten, alleen mocht de bediening...

Heel lekker gegeten, alleen mocht de bediening iets sneller verlopen.

datum score