Beoordelingen van Gainsbourg

489 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
489 beoordelingen
datum score
Kenneth
Beoordeeld op: 30/03/2019
Kenneth beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gewoon goed en lekker...

Gewoon goed en lekker

Karen J.
Beoordeeld op: 30/03/2019
Karen J. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super lekker gegeten! Een echte aanrader. Het...

Super lekker gegeten! Een echte aanrader. Het was ook niet de eerste keer dat we kwamen eten en gaat zeker niet de laatste zijn. Het personeel is echt super vriendelijk. En de gastheer maakt ook altijd tijd om te kijken of alles naar je zin is. Dus top service!!

Marc R.
Beoordeeld op: 30/03/2019
Marc R. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het vlees was erg mals en smaakvol, het persone...

Het vlees was erg mals en smaakvol, het personeel was aangenaam en we werden snel geholpen!

Eddy
Beoordeeld op: 30/03/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vanwege de nauwe betrokkenheid van de zaakvoerd...

Vanwege de nauwe betrokkenheid van de zaakvoerder wanneer er soms iets minder vlot verloopt - in elk geval een leuk en lekker restaurant om met vrienden te vertoeven !

Tom
Beoordeeld op: 28/03/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker Bediening verliep deze keer wat te traag...

Lekker Bediening verliep deze keer wat te traag.

Michel D.
Beoordeeld op: 25/03/2019
Michel D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het vlees was volledig zwart en te uitdrukkelij...

Het vlees was volledig zwart en te uitdrukkelijk gerookt. De steak was rosé en niet saignant. Uren later proefde ik nog steeds het gerookte vlees. Dat wil zeggen dat dit slecht verteerde maw! Spijtig dat je voor 40E de man er zelfs geen toespijs , friet, sla, bij krijgt. Te overroepen vind ik voor deze prijs. Voor 50Euro/de man kan je ook terecht bij gerenomeerde chefs.

Liesbeth
Beoordeeld op: 24/03/2019
Liesbeth beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, porties zijn groot. Vlotte...

Lekker gegeten, porties zijn groot. Vlotte bediening.

Koen
Beoordeeld op: 24/03/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne ontvangst. Wanneer geplande tafel niet...

Fijne ontvangst. Wanneer geplande tafel niet optimaal kon dienen door de buggy van buren werd onmiddellijk een alternatief voorgesteld. Super vriendelijk personeel en super lekker eten.

ALFRED
Beoordeeld op: 23/03/2019
ALFRED beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker. Zeer vriendelijke service . Prijs...

Zeer lekker. Zeer vriendelijke service . Prijs kwaliteit top !

Isabelle
Beoordeeld op: 17/03/2019
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Eerste indruk was een gezellig, net interieur...

Eerste indruk was een gezellig, net interieur en bijzonder vriendelijk ontvangst. Ons eerste bezoek aan het restaurant start uitstekend dankzij vriendelijk personeel en extra attentie voor mijn zwangere tafelgenote. Zéér lekker eten! Niets op aan te merken. En eindelijk een plaats waar ze weten hoe een echte Mai-Tai hoort te smaken ;)

datum score