Beoordelingen van Gainsbourg

557 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
557 beoordelingen
datum score
Maarten
Beoordeeld op: 19/06/2019
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig sfeer, heel vriendelijk personeel...

Gezellig sfeer, heel vriendelijk personeel een mooi etablissement. Maar vooral goede prijs kwaliteit en heel lekker eten. De porties zijn ruim voldoende. Een aanrader.

Filip
Beoordeeld op: 16/06/2019
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Unieke belevenis. Eten was top (carnivoormenu)...

Unieke belevenis. Eten was top (carnivoormenu) en bediening vriendelijk en correct. Een aanrader en, indien te Leuven, keren we zeker nog eens terug

Annemie
Beoordeeld op: 16/06/2019
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker! Gezellig terras! Eén minpuntje:...

Zeer lekker! Gezellig terras! Eén minpuntje: drankjes zijn te duur...

Adriana
Beoordeeld op: 15/06/2019
Adriana beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijk personeel, gezellig. Schotel voor...

Vriendelijk personeel, gezellig. Schotel voor 2 personen genomen. Klonk goed op papier maar alles smaakt hetzelfde (gerookt) en vlees is >50% vet.

Wim
Beoordeeld op: 15/06/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker gegeten (Brisket), vlotte en vriend...

Zeer lekker gegeten (Brisket), vlotte en vriendelijke bediening.

walter
Beoordeeld op: 09/06/2019
walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het leek dat men ons vergeten was: wachttijd...

Het leek dat men ons vergeten was: wachttijd 1u15 voor 2 hamburgers...

Peter
Beoordeeld op: 09/06/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, snelle bediening en uitermate...

Lekker eten, snelle bediening en uitermate vriendelijk personeel.

Marie-Therese
Beoordeeld op: 08/06/2019
Marie-Therese beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We kregen een mooie , grote tafel voor 8 person...

We kregen een mooie , grote tafel voor 8 personen. De bediening en de gerechten waren verzorgd Het menu was gevarieerd , iedereen heeft een goede keuze kunnen maken. De verhouding prijs - kwaliteit is OK

Marc
Beoordeeld op: 08/06/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker, vriendelijke ontvangst en bediening...

Lekker, vriendelijke ontvangst en bediening

datum score