Zeer vriendelijke ontvangst...
Zeer vriendelijke ontvangst
Goede bediening en uitstekende gerechten.
Top kwaliteit
Lekker eten en vriendelijke bediening in een gezellige setting. Fijn dat je geen druk voelt om te vertrekken
De prijzen zijn exponentieel omhoog gegaan en de kwaliteit is achteruit gegaan. Het was zeker niet 'slecht' maar het is niet meer in verhouding tot de kostprijs. De Texas Short Rib die fantastisch was was gewoon overcooked en de ribbetjes ook, ze werden gewoon pap in uw mond. Wij zijn gewend aan slow cooking maar dit was duidelijk niet ok.
Lekker eten, wel lang moeten wachten op onze bijgerechten en niet alles kwam tegelijk.
De geselecteerde stukken vlees bleven ruim ondermaats de verwachtingen van elkeen. De prijzen hiervan zijn zeker te hoog gegrepen ten overstaan van de kwaliteit van het vlees dat we kregen. Ook was het te zwartgeblakerd wat de smaak niet ten goede kwam.
In de nacht erop is mijn vrouw doodziek geworden, heeft heel het eten moeten overgeven. Waarschijnlijk iets verkeerds gegeten. Ze heeft de hele dag erna op bed moeten blijven om er weer bovenop te komen. Heel spijtig maar bij een volgende bezoek aan Leuven slaan we Gainsbourg over.
ongelooflijk lekker eten en snelle dienst