Keuken
Grill 
Budget
Geen budget beschikbaar
Sluitingsdagen
Maandagmiddag, Dinsdagmiddag, Woensdagmiddag, Donderdagmiddag, Vrijdag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Over dit restaurant
Rotis is afgeleid van het woord ‘rotisserie’, of ook wel grillrestaurant genoemd. Binnen het Rotis-concept hebben wij bewust gekozen voor de Churrasco-houtskoolgrill. De term ‘Churrasco’ is een vorm van barbecue die ontstaan is in het begin van de 17e eeuw in Latijns-Amerika, en daar ondertussen is uitgegroeid tot een traditionele kookkunst in het bijzonder voor het grillen van gevogelte en vlees. De spiezen zijn voorzien van handvaten en dankzij het continu roteren boven het houtskoolvuur ontstaat er een verbluffend sappig en smakelijk eindresultaat.
Onze ribs stammen af van het Belgische Landras- of Piétran varken, mager met voldoende smaak en zacht qua textuur. De varkens zijn gekend voor hun korte romp en mooie vaste bil, bekomen door hun gevarieerde voeding die is afgestemd op elke groeifase van het varken. De ribben zijn met de hand versneden aan de kant van de carré waar het betere vlees gesitueerd is.
Net zoals de ribs zijn onze kippen 100% Belgisch. Deze worden speciaal opgekweekt met een plantaardige voeding zonder toevoeging van additieven. Ze zijn gehuisvest op stro en hebben vrije loop uit respect voor het natuurlijk gedrag van de dieren. Dit alles uit zich in een heerlijk mals kippenvlees. Iets waar de boer terecht trots op is …
Smakelijk eten!
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze