Beoordelingen van Brasserie Oud Leuven

34 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
34 beoordelingen
datum score
Anne
Beoordeeld op: 08/02/2020
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd de beste service van vriendelijke mensen...

Altijd de beste service van vriendelijke mensen, heerlijke gerechten, prima opdiening, altijd klaar voor een babbel, chapeau voor de chef! We keren steeds terug als blijde klanten!

Lies
Beoordeeld op: 18/01/2020

Alles in orde. Lekker eten....

Alles in orde. Lekker eten.

Robert
Beoordeeld op: 10/01/2020
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Gezellig interieur, zeer vriendelijke bediening...

Gezellig interieur, zeer vriendelijke bediening en voldoende keuze aan eten en drinken. Kom zeker terug.

Veerle
Beoordeeld op: 01/01/2020
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We kennen het daar en eten er steeds zeer lekke...

We kennen het daar en eten er steeds zeer lekker. Uitbaters zijn ook erg vriendelijk. Prijzen liggen goed.

andrries
Beoordeeld op: 08/12/2019
andrries beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

goede kwaliteit eten en bediening...

goede kwaliteit eten en bediening

Joris
Beoordeeld op: 30/11/2019
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

J'avais indiqué que nous n'avions qu'une heure...

J'avais indiqué que nous n'avions qu'une heure et ils en ont tenu compte. Le service était parfait (une fourchette tombée a été remplacée immédiatement sans que nous le demandions). Les plats étaient délicieux!

Johan
Beoordeeld op: 16/11/2019

Vriendelijke en vlotte bediening....

Vriendelijke en vlotte bediening.

Anoek
Beoordeeld op: 10/10/2019
Anoek beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten!...

Lekker gegeten!

Emma
Beoordeeld op: 15/09/2019
Emma beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk ontvangst, nette tafel en...

Heel vriendelijk ontvangst, nette tafel en heel lekker eten

Katrijn
Beoordeeld op: 23/08/2019
Katrijn beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten zonder lange wachttijden. Vriendel...

Lekker eten zonder lange wachttijden. Vriendelijke bediening!

datum score