placeholder
Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.7 Gebaseerd op 25 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
25 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Lotje
Beoordeeld op: onbekend

Perfect voor een grote honger en een kleine...

Notre Dame is al 6 jaar mijn favoriet in Leuven voor een budgethap! Steeds vriendelijke bediening en nog nooit slecht gegeten! Bovendien zijn het echt altijd grote porties, en dit voor, denk ik, bijna de laagste prijs in Leuven!

Steven
Beoordeeld op: onbekend

perfect geschikt voor een snelle hap aan goeie...

perfect geschikt voor een snelle hap aan goeie prijs/kwaliteit verhouding; reserveren is meestal ook niet nodig omdat de capaciteit heel groot is

Laetitia
Beoordeeld op: onbekend

Très bon rapport qualité-prix ! Les plats sont...

Très bon rapport qualité-prix ! Les plats sont goûteux, copieux et pas chers. Il y a un grand choix de boissons. Le service est très rapide mais celui-ci est un peu expéditif. La brasserie est bien décorée lors de périodes festives.

wendy
Beoordeeld op: onbekend

Hier in de brasserie kan je alles eten. Snelle...

Hier in de brasserie kan je alles eten. Snelle bediening en goede kwaliteit voor een zeer democratische prijs. Aanrader voor zowel een snelle snack als een uitgebreide maaltijd.

Carlos
Beoordeeld op: onbekend

Nous y allons depuis des années, grande brasser...

Nous y allons depuis des années, grande brasserie ma foi un peu bruyante mais où l'on mange très bien pour un prix démocratique. Le service est très efficace et le resto est ouvert tout le temps. Le choix est très large, du steak au spaghetti en passant par du gibier (en saison)... je recommande vivement cet endroit.

Tim
Beoordeeld op: onbekend

Altijd een goed adresje als je goedkoop, snel...

Altijd een goed adresje als je goedkoop, snel en toch lekker wil eten. De forel met amandelen is een aanrader. Laatste keer echter was alles wat minder. Het kan niet alle dagen even goed zijn natuurlijk.

Peter
Beoordeeld op: onbekend

Quasimodo restaurant deel: Afgelopen zondagavon...

Quasimodo restaurant deel: Afgelopen zondagavond - vreemde service -gereserveerde tafel met lange wachttijden- om ons heen al twee keer andere gasten- kwamen niet vragen om iets te drinken- lang wachten op eten en drinken, bediening geroepen voor desertkaart, gekregen, maar niemand kwam om iets op te nemen- uiteindelijk betaald en vertrokken. Al een aantal keren gegeten te hebben, met prima service en bediening NU zwaar teleurgesteld.

Bruno
Beoordeeld op: onbekend

De brasserie van Leuven, al jaren aan een stuk....

De brasserie van Leuven, al jaren aan een stuk... Zeer goede keuken, en zeer lage prijzen.

Bart
Beoordeeld op: onbekend

Prijs-kwaliteit is meer dan ok. Budgetvriendeli...

Prijs-kwaliteit is meer dan ok. Budgetvriendelijk restaurant. Dus op dit vlak zeker een aanrader! Enkel is de bediening heel erg onvriendelijk geworden. Je krijgt niet altijd een tafeltje toegewezen om te zitten en wordt dan aangemaand te zitten aan de bar. Je mag ook niet meer betalen met koperstukken, ook al is dit slecht een klein onderdeel van het te betalen bedrag, bv €17,10 betalen met een briefje van 10 en 5 euro, een twee eurostuk en 2 keer 5 cent wordt door de verantwoordelijke van het restaurant niet toegestaan. Daarom geef ik lagere scores op service en sfeer.

Alle beoordelingen van dit restaurant