Keuken
Budget
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
Voor alle kleine pizza's krijgt u een korting van 1€ en voor meeneempizza's (Geen thuislevering)

Bekijk ook zeker eens de site van Traiteur La Favola klik hier
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.4 Gebaseerd op 20 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
20 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Ann
Beoordeeld op: 06/12/2019

chaotisch, pasta's niet lekker, veel te duur...

We bellen om te reserveren. Er wordt niet gevraagd of we binnen of buiten wouden zitten. Bij aankomst waren we verplicht om buiten te zitten, terwijl het al koud was. Binnen waren er 3 tafels van 2 personen vrij en er zat een koppel aan een ronde voor 6 personen. We hebben 1u45 minuten op ons eten moeten wachten, we waren met 6 personen. De pizza's waren lekker, zoals op de locatie in Leuven, maar de pasta's waren niet speciaal. We hebben met 3 personen een aperitief genomen, 1 fles wijn bij het eten en 3 dessserts en 1 Irisch koffie genomen. We waren 190 Euro kwijt. Dit is heel veel geld voor eenvoudig eten. In dit kader verwacht je beter eten. Jullie waren beter in Leuven gebleven in het eenvoudige kader.

Lies
Beoordeeld op: onbekend

Lang wachten

Wij komen al jaren in het restaurant omdat de pizza er erg lekker is. Maar meer dan een uur na je bestelling moeten wachten op een pizza met 4 hongerige kinderen is niet uitnodigend om er nog vaak te gaan.

Annick
Beoordeeld op: onbekend

kwaliteit

Eerlijk en lekker, snelle bediening zeker met reservatie, de kids houden er al jaren van

Maarten
Beoordeeld op: onbekend

Niets gegeten...

Tot 2013 was dit een uiterst sympathiek restaurant. In 2013 waren er verbouwingen. In januari 2014 voor de eerste keer eens opnieuw bezocht... Zondag, zaak open om 18u, wij (2 pers) komen binnen om 18u05. Er zijn 3 à 4 tafeltjes bezet. Het oude, sympathieke personeel is er niet meer (zaak overgenomen???). Bij de nieuwe bediening was er geen warmte, geen lach, geen vriendelijkheid te vinden. Het moest snel gaan. Het restaurant loopt vol. De bestellingen werden niet op volgorde van binnenkomen genoteerd. Geen probleem als dat vlot verloopt, maar dat was niet zo. Om 18u30 wordt onze bestelling opgenomen (vrij laat toch...). Een pasta en pizza. Om 18u35 worden enkele tafels bediend, waaronder ook tafels die na ons binnen kwamen. In tussentijd kregen we wel onze drank en 'hapjes' (groenten uit een azijnbokaal, de broodjes, die andere tafels hadden, waren blijkbaar op...). Rong 18u50 hadden de andere tafels hun eten en sommigen al gedaan. Ook tafels die (ver) na ons binnen kwamen. Wij zagen niemand... Rond 19u05: 1u 10min na aankomst en bijna 45 min na bestelling: nog niemand gezien. Eindelijk kunnen we de bedienster aanspreken. Waar blijft ons eten? Antwoord: 'Het is héél druk, er is veel afhaal.' Dus géén excuses (of deftige uitleg). 19u15: Niemand meer gehoord of gezien. Wij betalen voor de drank en vertrekken. Bij het verlaten van de zaak zegt onze bedienster 'pizza is bijna klaar'. Op 1u15min is dit het enige dat ze tegen ons zegt, buiten het opnemen van de bestelling... Onze mening: onze bestelbon is verloren gegaan, door onze navraag (niet door attent perosneel...) teruggevonden en verwerkt door de keuken. Door uitblijven van eerlijk antwoord of excuses was voor ons de maat vol. Dit wàs een leuk, tof restaurantje waar we vààk kwamen. Maar sinds de verbouwing/nieuw personeel zien ze ons hier nooit meer terug. We werden behandeld als een (vergeten) nummertje. Dan eten we wel elders. Een tafel van 2 minder zullen ze niet merken in hun omzet.

Wim
Beoordeeld op: onbekend

Hopeloos

Via een tussenpersoon reserveren is altijd riskanter dan rechtstreeks bij het restaurant zelf. Zo ook bij restobookings. Altijd leuk wanneer je met vrienden voor een gesloten restaurant staat!!! Boek dus nooit via restobookings of wat dan ook maar zoek in de gele gids en bel zelf naar hetbrestaurant!!

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Van horen zeggen, volgens Italianen de beste...

Reeds verschillende keren gaan eten en steeds tevreden buiten gekomen. Lekkere pizza met een dun deeg en ruim voldoende.

Rita
Beoordeeld op: onbekend

authentiek italiaans restaurantje

beste pizza van Leuven !

Rita
Beoordeeld op: onbekend

beste pizza van Leuven

je waant je in Italië........

Rita
Beoordeeld op: onbekend

wat een klucht !!

wat een fijne avond moest worden, is op een flop uitgedraaid daar het restaurant GESLOTEN was !! Daarbij kreeg ik dinsdag nog een herinneringsmail, dat ik voor woensdag geboekt had. Wat een grove fout !! En ik vind dat dit een vergoeding waard is, dus ik hoop nog van u of van het restaurant te horen!! En ik hoop dat zulke fouten in de toekomst niet meer voorkomen.

David
Beoordeeld op: onbekend

Omgeving zonder franjes, maar hier kom je voor...

Omgeving zonder franjes, maar hier kom je voor betaalbare kwaliteitswijnen die de lekkere pizza's of italiaanse gerechten vervolledigen. De pizza's kunnen ook afgehaald worden.

Alle beoordelingen van dit restaurant