Beoordelingen van Wok Dynasty Heverlee

539 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
539 beoordelingen
datum score
Marcos
Beoordeeld op: 04/11/2023
Marcos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Some options are not replaced and I felt mislea...

Some options are not replaced and I felt mislead by the slogan “kreeft à volonté” When I arrived at 18:30 someone took the last one and it was not replaced anymore. When I asked for it they said it woult come but for my disappointment that didn’t happen… the same happened with the desert buffet and later someone asked if we could pay and leave and that was not friendly at all.

Thomas
Beoordeeld op: 04/11/2023
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij zijn er rond 20.45u toegekomen (wat al...

Wij zijn er rond 20.45u toegekomen (wat al vrij laat is maar ze zijn open tot 23u )we waren daar omdat er kreeft was voorzien maar kwamen dan tot de conclusie dat je die moest vragen terwijl het a volonté stond op mijn mailtje dus verwacht je dat er daar een paar stukjes liggen,oké we hebben er gekregen ,maar dan ga je voor het warm eten en kom je tot de conclusie dat er de helft niet meer is ,maar je betaald wel de volle pot wat ik dan niet oké vind we gaan er regelmatig naartoe maar weet niet of ik nu nog ga gaan

Geert
Beoordeeld op: 30/10/2023
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Voldoende keuze en lekkere gerechten; Alles...

Voldoende keuze en lekkere gerechten; Alles verloopt zeer vlot. Ik kom wel 3 à 4 keer per jaar.

Ahmad
Beoordeeld op: 28/10/2023
Ahmad beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Terwijl ik het management en het vriendelijke...

Terwijl ik het management en het vriendelijke personeel van het restaurant bedankte, was het eten erg lekker en ook was alles perfect en ordelijk.

Charito M.
Beoordeeld op: 27/10/2023
Charito M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het personeel is zeer vriendelijk en efficiënt....

Het personeel is zeer vriendelijk en efficiënt. We hebben zeer goed en lekker gegeten. De ambiance is mooi en we volden ons thuis.

Hans
Beoordeeld op: 23/10/2023
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Daar wij in de koude serre moesten zitten waar...

Daar wij in de koude serre moesten zitten waar wij onze jassen aan moesten houden omdat het daar zo koud was,terwijl er in de zaal zelf nog tafels vrij waren voor twee personen

Paul
Beoordeeld op: 23/10/2023
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Excellent food. A wide choice. Staff and team...

Excellent food. A wide choice. Staff and team are very nice as well.

Danny
Beoordeeld op: 22/10/2023
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik heb online een reservatie gemaakt voor 20...

Ik heb online een reservatie gemaakt voor 20 personen, ik kreeg een herinnering over onze reservering en zelfs een telefoontje over het juiste aantal personen die er effectief aanwezig zouden zijn. Een zeer goede opvolging van mijn reservatie. Zeer goede ontvangst, zelfs bij de drukte die op dat moment aanwezig was. Geweldige bediening en lekker eten. Zeker de moeite om dit nog eens over te doen.

Luna
Beoordeeld op: 21/10/2023
Luna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles is zeer lekker, er is zeker en vast genoe...

Alles is zeer lekker, er is zeker en vast genoeg aanbod.

Trui
Beoordeeld op: 15/10/2023
Trui beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Mijn dochter is ziek geworden van het eten...

Mijn dochter is ziek geworden van het eten en heeft s nachts alles teruggegeven

datum score