Keuken
Franse 
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Zondagavond, Dinsdagavond, Woensdag, Donderdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.7 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
ludwin
Beoordeeld op: onbekend

nu echt wel laatste keer geweest

na een steeds zwakkere keuken laat nu ook de resevatie dienst het op een norse en onbeschofte manier afweten. Dan zijn er beteren die onze klantentrouw verdienen................ nooit meer. een mens vraagt zich soms af hoever iemand kan gaan vooraleer een klant afhaakt......... kasteel van saffelaere niet meer. Ze modderen maar aan. waar is de goede oude tijd naartoe van lekker eten en voortreffelijke bediening. Zoals het er nu aan toe gaat ben je beter af in een stationsbuffet.

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Aantrekkelijke vrijdagavondformule aan €...

Aantrekkelijke vrijdagavondformule aan € 60. Verwachtingen hoog voor dergelijke stijl-restaurant. Ontgoocheling des te groter ... Trouwfeestmenu ver van gastronomie. Hoofdpijnwijn... Nee dank u. Zelfs voor de helft eet je elders beter op een vrijdagavond. Goed weekend ...

Marjan
Beoordeeld op: onbekend

Ben hier in februari geweest met mijn werk....

Ben hier in februari geweest met mijn werk. Een heel lekkere menu gegeten, en ook de wijnen waren goed gekozen. Ook niet te lang moeten wachten, maar het was wel op een maandagavond. Vriendelijke bediening. Herman en Petra, doe zo verder.

placeholder
G.
Beoordeeld op: onbekend

Dit is absoluut ons favoriet restaurant, waar...

Dit is absoluut ons favoriet restaurant, waar we een eindje willen voor rijden om te genieten van het prachtige kader. Het eten en de bediening kan eveneens moeilijk overtroffen worden (78164)

Dominique
Beoordeeld op: onbekend

Vanaf aankomst tot vertrek overtroffen door...

Vanaf aankomst tot vertrek overtroffen door mooie en rustieke kader. Hoed af voor de chef. Doorheen het menu slaagt hij/zij erin de smaakpapillen in hoogste vervoering te brengen. De gedistingeerde aanpak en service van sommelier willen we bij deze specifiek op de voorgrond plaatsen. Kortom, op alle vlak uitermate genoten van deze avond en absoluut voor herhaling vatbaar.

Bart & Anne
Beoordeeld op: onbekend

Uniek kader om overheerlijke smaakvolle gerecht...

Uniek kader om overheerlijke smaakvolle gerechten te nuttigen. Het restaurant straalt rust, ruimte, klasse, stijl, warmte uit en is bovendien smaakvol ingericht. De bediening verloopt correct en zeer beleefd. De gastheer is zeer vriendelijk en bedient op een stijvolle gereserveerde manier. Een echte aanrader voor wie heerlijk wil genieten van smakelijke gerechten in een uniek kader. Een ideale prijs/kwaliteit verhouding. Wij gaan zeker nog terug ondanks de afstand (110km).

Alle beoordelingen van dit restaurant