Keuken
Budget
€€
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.0 Gebaseerd op 4 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Philip
Beoordeeld op: onbekend
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

Lekkere maandmenu

Het eten was zeer lekker en ruime porties. Voor de kinderen was het ook leuk

Pieter
Beoordeeld op: onbekend

Een teleurstelling, prijs-kwaliteit niet in balans

De porties en de kwaliteit van het eten waren teleurstellend. De kip van het koninginnenhapje zat vol beentjes en het varkenshaasje was qua portie heel weinig. Voor deze prijs zou je bovendien ook wel een betere keuken mogen verwachten. Wel een leuke speeltuin voor kinderen. Service was wat het moet zijn, correct.

Wendy
Beoordeeld op: onbekend

overprijsd en eten was een teleurstelling

We zijn er gisteren heen gegaan met ons gezin. Mijn man en ik zaten er heel mooi buiten, terwijl de kinderen speelden in de goed onderhouden speeltuin van het restaurant. De teleurstelling begon echter wanneer het eten (na lang wachten) opgediend werd. De slaatjes die we gevraagd hadden vielen zeer pover uit: wat blaadjes ijsbergsla, enkele schijfjes komkommer en rode biet en wat geraspte wortel en knolselder. Geen lekkere dressing erbij. Frietjes kwamen uit zo'n diepvrieszak. De bediening was vriendelijk, maar traag en slordig (2x iets vergeten). De grootste teleurstelling moest echter nog komen: de rekening. Deze was abnormaal hoog voor hetgeen we gekregen hadden. Het restaurant hanteert erg hoge prijzen (voor lage kwaliteit) en rekent voor alles extra's (mayo, ketchup, friet,...). We gaan regelmatig uit eten met ons vieren en hebben nog nooit zo'n slechte prijs/kwaliteit gekregen. Vandaar dat ik besloten heb om een recensie te plaatsen (iets wat ik eigenlijk nog nooit gedaan heb).

Senna
Beoordeeld op: onbekend

1 van mijn lieveling restaurants waar ik ga...

1 van mijn lieveling restaurants waar ik ga gaan eten. Prijs/kwaliteit ligt perfect. Je kan er lekkere echte Belgische kost eten. Voor de kinderen is er een buiten speeltuin wat zeer interessant is voor in de zomer. Ook het personeel is er zeer vriendelijk. Zo was mijn steak iets te ver gebakken dan dat ik had gevraagd. Ter compensatie kreeg ik een gratis koffie. 9/10!

Alle beoordelingen van dit restaurant