Beoordelingen van Le Patanthrope

529 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
529 beoordelingen
datum score
Nathalie
Beoordeeld op: 18/09/2022
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Menu wallos mais excellent Bon accueil...

Menu wallos mais excellent Bon accueil

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 17/09/2022
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit en service was top. Echter...

Prijs kwaliteit en service was top. Echter spijtig dar er wegens de Waalse feestdagen geen lunchmenu was en dit niet vermeld stond bij de reservering. Er waren nog mensen aanwezig die er achter vroegen. Misschien het vermelden waard in de toekomst.

Michel
Beoordeeld op: 16/09/2022
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Comme d'habitude, les plats concoctés par les...

Comme d'habitude, les plats concoctés par les deux chefs : David et son fils Loïc nous ont mis l'eau à la bouche. Qualité et présentation des produits, avec un service agréable. Bonne adresse à découvrir pour ceux qui n'ont pas encore vécu cette bonne expérience.

rolain m.
Beoordeeld op: 15/09/2022
rolain m. beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous avons été ravis de cette belle soirée...

Nous avons été ravis de cette belle soirée passée au Pâtanthrope ! C'était délicieux et très accueillant ! Merci !

Pierre
Beoordeeld op: 10/09/2022
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Recettes inventives et délicieuses pour un...

Recettes inventives et délicieuses pour un lunch à prix raisonnable. Vins bios au verre. Bravo!

Patrick
Beoordeeld op: 10/09/2022
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon rapport qualité prix...

Bon rapport qualité prix

Günter
Beoordeeld op: 08/09/2022
Günter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Sehr gutes Essen, sehr freundliches Service...

Sehr gutes Essen, sehr freundliches Service

Bruno
Beoordeeld op: 08/09/2022
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Cuisine gastronomique délicieuse de Loïc Chelle...

Cuisine gastronomique délicieuse de Loïc Cheller et service attentionné d'Elisa et Marine.

Aurore
Beoordeeld op: 29/08/2022
Aurore beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

En dehors de la qualité du repas qui était...

En dehors de la qualité du repas qui était délicieux, nous tenons à souligner la qualité du service. Un personnel agréable, souriant et professionnel! Bravo à cette belle équipe

Griet
Beoordeeld op: 28/08/2022
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten! Kwaliteitsvolle producten! Zeer...

Lekker gegeten! Kwaliteitsvolle producten! Zeer attente gastvrouw! Vlotte bediening! Mooi rustig interieur!

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan