We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Dinsdagavond, Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.5 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Sabine
Beoordeeld op: onbekend

Leuk, gezellig, lekker!

Uitzonderlijk terras in de zomer!

Peter
Beoordeeld op: onbekend

Lekker en vers.

Op aanraden van een collega dit restaurant bezocht. Warme ontvangst door de gastvrouw, je voelt je meteen welkom. Bij het aperitief krijgen we onmiddellijk olijfjes, goeie boter en olijfolie gevolgd door een hapje.Voorgerecht(carpaccio)is lekker afgekruid en de hoofdgerechten met oog voor detail afgewerkt.Toffe zaak gerund door gedreven uitbaters. Tot nog eens.

placeholder
fernand
Beoordeeld op: onbekend

Voor mensen met véél geduld

maandagavond kozen we voor het verrassingsmenu. onbekwame service, niet vriendelijk. en wachten .... na lang wachten de tijd getimed tussen sorbet en hoofdgerecht : 30 min. ; tussen hoofdgerecht en dessert : 45 min ... eten was wel van redelijke kwaliteit. de zaak had ook nood aan een poetsbeurt: venstertablet met stoflaag en dode insecten enz.. Toiletten en keuken van elkaar gescheiden door gordijn ??? Dit was de laatste keer dat we hier waren !

placeholder
Kaya
Beoordeeld op: onbekend
Kaya beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker

Lekker gezellig restaurantje. Zeker de suggestie van de chef mag er zijn! Altijd vers met veel aandacht voor smaak en afwerking! Ook de week lunches zijn toppertjes! Keep up the good work!

Jan
Beoordeeld op: onbekend

Menu Fantasia del mare

Samen met vrienden (waarvan 1 chef-kok) genoten van bovenstaand menu. Zowel de carpaccio als de vitello besteld : carpaccio niet te dun gesneden zodat er nog "beet" was. De vitello niet volledig uitgebakken en goed afgekruid : beide voorgerechten correct en fris. Hoofdgerecht : rijkelijk gevulde plateau met verschillende vissoorten, scampi, gambas, mosselen kortom meer dan voldoende. Niet drooggebakken en uitstekend van kwaliteit. Tiramisu was zoals het hoort. Ondertussen nog eens à la carte gaan eten en wederom genoten voor een uiterst correcte prijs. Doe zo verder!

Vanessa
Beoordeeld op: onbekend

fantasia del maremenu zaterdag 9 maart - slecht...

Wij zijn zaterdag gaan eten in 't Kaarslicht. Onze tafelgenote was hier al meerdere malen geweest en vond het daar lekker, dus dit moesten we ook eens uitproberen. We wisten op voorhand dat er die dag slechts keuze was uit 1 menu, namelijk de fantasia del maremenu en de beschrijving hiervan leek wel lekker. Als aperitief kozen we voor een glas cava (die 9,50 euro kost)en kregen we een wachtbordje, dit was een uiensoepje en een tabouleh, die waren lekker. Er lag een broodje op tafel en dit was iets aan de harde kant. Daarna hadden we keuze uit een rundscarpaccio of vitello tonnato. We hebben gevraagd of het mogelijk was om een slaatje te krijgen daar ik geen rund noch kalf eet, maar dit was niet mogelijk, je moest de menu volgen. Dus heb ik gekozen voor de vitello tonnato aangezien mijn tafelgenoten die kozen voor de rundscarpaccio ook de vitello tonnato wouden proeven. Een tafelgenote lust helemaal geen truffel, dus vroeg ze of het mogelijk was om geen truffel te gebruiken bij haar rundscarpaccio, maar dit ging ook niet aangezien de truffel reeds in de olie zat, ze vroeg dan of ze niet gewoon olijfolie konden gebruiken, maar dit kon niet. 1 iemand had haar oog laten vallen op een glas rode wijn, maar dit was ook niet beschikbaar, dus heeft ze maar een andere keuze gemaakt. De rundscarpaccio is niet in de smaak gevallen, hij was al helemaal uitgeslagen aan de randen, dus hebben de 2 dames mijn bord met vitello tonnato opgegeten en dit was wel lekker. Het hoofdgerecht moest uit 12 verschillende soorten vis bestaan, wij hebben er echter maar 7 gevonden en vonden het ook jammer dat er van sommige soorten maar 1 stukje lag. Je zag en proefde aan de vis dat deze niet vers was, maar uit de diepvries kwam. Misschien beter om in de toekomst maar 3 soorten vis te geven, maar dan wel verse. Het dessert was tiramisu met een bolletje ijs, de tiramisu was pap, maar het bolletje ijs was wel lekker. Prijs kwaliteit was deze menu zeker geen 40 euro waard

Sofie
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten, aangenaam zitten. Reeds drie...

Lekker eten, aangenaam zitten. Reeds drie keer naar toe geweest. Wel zijn ze niet zo opmerkzaam qua service; Soms kan je nogal lang staan 'zwaaien' eer je opgemerkt wordt als je een bepaalde vraag hebt... (elke keer al geweest)

placeholder
smekens
Beoordeeld op: onbekend

Zeer aangenaam, ongedwongen restaurant. Voor...

Zeer aangenaam, ongedwongen restaurant. Voor de liefhebbers: zeer aangenaam terras (niet enkel om te aperitieven; er wordt in de zomer ook buiten gegeten!). Vlotte bediening , mooie suggesties van de chef (op een groot bord bovenaan de haard geschreven). Schitterende rode huiswijn (witte nog niet geproefd). Waren er reeds meedere malen, voornamelijk voor de eerlijke en perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Volgens kennissen op weekdagen ook zeer lekkere lunch.

Jos
Beoordeeld op: onbekend

Zeer correcte keuken, heel mooi gezellig terras...

Zeer correcte keuken, heel mooi gezellig terras. Meer dan het bezoeken waard.

Alle beoordelingen van dit restaurant