Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Dinsdag, Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.3 Gebaseerd op 5 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Petra
Beoordeeld op: onbekend
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk feestmaal

Hier de (eerste) communiefeest van onze dochter gevierd. Alle gasten hebben genoten van een heerlijke feestmaal met afsluiter het geslaagde ijslam. Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, lekker eten (grote porties) voor democratische prijzen.

luc
Beoordeeld op: onbekend

uitstekende kwaliteit en een eerlijke prijs,moo...

uitstekende kwaliteit en een eerlijke prijs,mooie presentatie en zeer uitgebreide kaart.Niet geschikt voor een rustige tête à tête wegens zeer druk bezocht, veel families met kinderen maar steeds met de glimlach onthaald, uiterst vriendelijk personeel met goede kennis van hun produkten (vooral de oudere dame)absolute aanrader (309740)

Bart
Beoordeeld op: onbekend

Goeie verhouding prijs - kwaliteit. Lekkere...

Goeie verhouding prijs - kwaliteit. Lekkere pasta's in verschillende soorten. Vleesgerechten altijd goed gebakken ( bleu - saignant - à point - bien cuit ) volgens het boekje. Zeer aan te bevelen : rode huiswijn !

Bert
Beoordeeld op: onbekend

Al verschillende keren De Scheerling bezocht,...

Al verschillende keren De Scheerling bezocht, altijd tevreden teruggekeerd. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, er is een goeie en vlotte bediening. Aanwezigheid van tuin met in de zomer een springkasteel voor de jongsten en een speelhoekje. Aanrader !

Rafken
Beoordeeld op: onbekend

Hier eten was een zeer interessante ervaring....

Hier eten was een zeer interessante ervaring. Met een ander vriendenkoppel gaan we regelmatig eens eten, maar hier was ik alvast nog nooit geweest. De bediening was supervlot en vriendelijk, vandaar een tien. Het is - naar mijn smaak - niet het meest gezellige restaurant, maar toch behoorlijk knus. Het eten was prima, we hebben gebakken zeetong met champignons geprobeerd, en ook steak en pasta. Het enige minpuntje was dat de pasta's gewoon te warm waren, maar verder niks op aan te merken en heel democratische prijzen

Alle beoordelingen van dit restaurant