We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag avond
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.4 Gebaseerd op 17 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
17 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
jeanmarc
Beoordeeld op: onbekend

avions été déçus et voulions réesayer....sommes...

avions été déçus et voulions réesayer....sommes très content d'y être retourner tout était parfait...

Raf
Beoordeeld op: onbekend

Het Visrapje is en blijft ons favoriet visresta...

Het Visrapje is en blijft ons favoriet visrestaurant. We aten er vandaag mosselen natuur, de beste die nergens anders te vinden zijn. Ze worden geserveerd in een mooie schaal, veel handiger dan een traditionele mosselpot. Bij het aperitief kregen we een heuse schaal met hapjes (rauwkost, stukjes haring, olijfjes, kreukels, enz....) De bediening is er steeds tot in de puntjes verzorgd. Enig minpuntje misschien is dat de wijnen nogal prijzig zijn, maar gezien de kwaliteit van het eten superieur is nemen we dit er bij.

Flo
Beoordeeld op: onbekend

'T Vistrapje est vraiment un très bon restauran...

'T Vistrapje est vraiment un très bon restaurant. J'y suis retournée plusieurs fois au cours des années et n'ai jamais été déçue par la qualité et la fraicheur des plats. A recommander !

placeholder
Catherine
Beoordeeld op: onbekend

Enfant, la première fois qu'un plat de poisson...

Enfant, la première fois qu'un plat de poisson avait suscité chez moi un réel enthousiasme, c'était là. Depuis, je n'ai cessé d'y retourner et je n'ai jamais été déçue par ce restaurant...

Jan
Beoordeeld op: onbekend

Wij gaan hier al jaren eten, gemiddeld en 5...

Wij gaan hier al jaren eten, gemiddeld en 5 keer per jaar, en we zijn nog nooit bedrogen uitgekomen. De keuken is steeds heel lekker en zeer afwisselend. Neem een menu met wijnen inbegrepen, je komt zeker niet bedrogen uit en zo ontdek je nog eens een ander wijntje ook.

Bart
Beoordeeld op: onbekend

't Vistrapje staat altijd garant voor originali...

't Vistrapje staat altijd garant voor originaliteit en creativiteit. Dat was opnieuw zo met de eindejaars- en kerstmenu. Steeds geserveerd met goede wijnen.

patrick
Beoordeeld op: onbekend

De meningen waren verdeeld over het eten, maar...

De meningen waren verdeeld over het eten, maar ik heb er echt van genoten! De dienst was conviviaal en héél kindvriendelijk! Bravo

placeholder
André
Beoordeeld op: onbekend

Heerlijk. Lang geleden dat we nog zo'n heerlij...

Heerlijk. Lang geleden dat we nog zo'n heerlijke vismaaltijd hebben gegeten. Verrassende gerechten (bij voorbeeld: lotte met witloof, gecarameliseerd in abdijbier). Ook hun maandmenu's zagen er aanlokkelijk uit. We hebben uiteraard het kaartje ingevuld om hun mailings te krijgen!

Vercaempt
Beoordeeld op: onbekend

t'Vistrapje is naar onze mening het restaurant...

t'Vistrapje is naar onze mening het restaurant waar je terecht kunt voor een lekker bereide visschotel, begeleid met passende wijnen en dat alles geserveerd door vlot en vriendelijk personeel. Ik vermoed dat onze mening door velen gedeeld wordt gezien de steeds drukke bezetting en de noodzaak tot reservatie. Al bij al vonden wij het hierbij passend ons enthousiasme ten gunste van 't Vistrapje naar voor te brengen. Voor de lezers .... goesting eens een vismenu te degusteren in oostende een aanrader 't Vistrapje.

Laurence
Beoordeeld op: onbekend

Op aanraden van vrienden hebben we restaurant...

Op aanraden van vrienden hebben we restaurant 't Vistrapje bezocht en gelijk hadden ze ! We hebben de maand menu genomen met aangepaste wijnen en we werden rijkelijk bediend zowel met eten als met de wijnen. We hebben niet op een glas gekeken want we waren met de trein gekomen, daar het restaurant op amper 5min wandelen van het station ligt. Het is een zeer fijne keuken en de borden zijn zeer mooi gepresenteerd. Nadien kwam de chef persoonlijk aan onze tafel vragen of het gesmaakt had. Een heel vriendelijke man. Wij komen zeker nog terug!

Alle beoordelingen van dit restaurant