Beoordelingen van Ma Passion

607 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
607 beoordelingen
datum score
Stefanie T.
Beoordeeld op: 24/09/2022
Stefanie T. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles tot in de puntjes verzorgd! Heel lekker...

Alles tot in de puntjes verzorgd! Heel lekker en mooi afgewerkt! Bediening top!

marc
Beoordeeld op: 23/09/2022
marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, mooi kader en aangename bedieni...

Lekker gegeten, mooi kader en aangename bediening. Een aanrader.

Luc
Beoordeeld op: 16/09/2022
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer, zeer goede score op elk van de 4 ondersta...

zeer, zeer goede score op elk van de 4 onderstaande items

Geert
Beoordeeld op: 13/09/2022
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

een zeer vriendelijke, correcte ontvangst met...

een zeer vriendelijke, correcte ontvangst met aperitief op een mooie rustgevende terras! Heel mooi, gezellig interieur maar vooral sublieme, perfecte gerechten met behoud van authentieke smaken. Goeie keuze van de wijn. Echt een aanrader want alleen positieve bemerkingen over de hele lijn Proficiat

Francky
Beoordeeld op: 10/09/2022
Francky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Top service, zeer goede en verzorgde keuken...

Top service, zeer goede en verzorgde keuken van een hoog niveau. Echt een aanrader ! verborgen parel .

Jos.
Beoordeeld op: 06/09/2022
Jos. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een stijlvol interieur. Prachtig! Vriendelijk...

Een stijlvol interieur. Prachtig! Vriendelijk bediening. Heel lekker eten. Smaakvol en mooi gepresenteerd. Perfecte porties. Een variatie van smaken. We houden er een positief gevoel aan over. Een aanrader! We komen zeker terug!

Sjaak
Beoordeeld op: 05/09/2022
Sjaak beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

zoals altijd: verzorgd, mooie presentatie en...

zoals altijd: verzorgd, mooie presentatie en lekker

Johan
Beoordeeld op: 05/09/2022
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke service, goede kwaliteit...

Vlotte en vriendelijke service, goede kwaliteit-prijs verhouding en een mooi kader. Ons favoriete restaurant in Roeselare. Een aanrader.

Robbe
Beoordeeld op: 04/09/2022
Robbe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijk eten en fantastische bediening, aanrad...

Heerlijk eten en fantastische bediening, aanrader!

Jean yves
Beoordeeld op: 02/09/2022
Jean yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vert Good, thank you...

Vert Good, thank you

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan