Beoordelingen van Ma Passion

347 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
347 beoordelingen
datum score
Geert
Beoordeeld op: 28/04/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gezellig ingericht, vriendelijk personeel,...

Gezellig ingericht, vriendelijk personeel, super lekker eten en wijnen, topavond.

François
Beoordeeld op: 27/04/2019
François beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Héél tevreden. Supervriendelijke gastvrouw...

Héél tevreden. Supervriendelijke gastvrouw en bediening. Het eten was ook super. Enkel zou ik volgende keer vragen om in de andere ruimte te mogen zitten. Wij houden van lichtrijke open ruimtes en wanneer je dan de andere mensen daar wel ziet zitten steekt dat wel een beetje. Maar niet getreurd, dat is voor een volgende keer.

Joke S.
Beoordeeld op: 14/04/2019
Joke S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was top! Verrassend lekker, mooi en...

Het eten was top! Verrassend lekker, mooi en fijn gepresenteerd.

Ronald
Beoordeeld op: 08/04/2019
Ronald beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Het was een streling voor onze smaakpupillen!! ...

Het was een streling voor onze smaakpupillen!! Voor ons is dit sterwaardig gewoon de belevenis van start tot einde.

Kris
Beoordeeld op: 07/04/2019
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Het eten was gewoon Top. Superlekker van de...

Het eten was gewoon Top. Superlekker van de amuses tot de dessert. Heerlijke lichte gerechten met volle, pure smaken. Een restaurant die in mijn ogen zeker sterniveau is en dit ook verdient. Dikke chapeau Kris en zijn team in de keuken en ook aan zijn vrouw die dit niveau op een heel aangename en vriendelijke manier overbrengt naar de tafels. Doe zo verder. Wij komen nog meermaals terug. Groetjes, Kris Werbrouck

Linda
Beoordeeld op: 06/04/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijk onthaal en bediening, gerechten...

Vriendelijk onthaal en bediening, gerechten waren top, heel licht van textuur en prachtig geserveerd, echte schilderijtjes op je bord ! De aangepaste wijnen beantwoordden volledig aan de verwachtingen. Dank voor deze mooie avond !

Olivier
Beoordeeld op: 31/03/2019
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en vriend...

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel.

Marie Jeanne
Beoordeeld op: 30/03/2019
Marie Jeanne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijk gegeten en een supervriendelijk onthaa...

Heerlijk gegeten en een supervriendelijk onthaal en bediening op een schitterende locatie!

kathy
Beoordeeld op: 24/03/2019
kathy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was heel lekker en verzorgd. Heel vriende...

Alles was heel lekker en verzorgd. Heel vriendelijke ontvangst en bediening . Perfect

Lesley D.
Beoordeeld op: 24/03/2019
Lesley D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

heel mooie locatie, blij dat we de keuze maakte...

heel mooie locatie, blij dat we de keuze maakten voor dit restaurant, super lekker gegeten heel verfijnd, vriendelijke bediening prijs is een klasse hoger, maar is het zeker waard

datum score