Beoordelingen van Ma Passion

416 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
416 beoordelingen
datum score
Luc
Beoordeeld op: 16/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Top service in een aangenaam topkader...

Top service in een aangenaam topkader

Bekaert
Beoordeeld op: 16/02/2020
Bekaert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Kwaliteit van de menu was van hoog niveau....

Kwaliteit van de menu was van hoog niveau. De wijnen die bij iedere gang geschonken werden waren meestal ook goed passend.

Magalie
Beoordeeld op: 15/02/2020
Magalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ik doe op Instagram een foodblog @foodrecenser...

Ik doe op Instagram een foodblog @foodrecenser en Ma Passion past volledig in dit kader. Wij komen vast en zeker terug voor de gezellige sfeer, de professionele bediening, de prachtige presentatie en heerlijke smaakcombinaties. Onze keuze witte wijn chablis 1ier cru was ook een voltreffer die gerust naast een duurdere Meursault of genre Puligny-Montrachet!

Erik
Beoordeeld op: 15/02/2020
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke ontvangst in een sfeervol decor. Q...

Vriendelijke ontvangst in een sfeervol decor. Qua eten uitstekende combinaties en prima bijpassende wijnen.

Deman
Beoordeeld op: 10/02/2020
Deman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening en super lekker...

Zeer vriendelijke bediening en super lekker gegeten.

Erik
Beoordeeld op: 27/01/2020
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Maaltijd was zeer lekker. Prima service. Portie...

Maaltijd was zeer lekker. Prima service. Porties waren prima. Wij vonden wel volgende niet echt correct : als kaas wordt genomen i.p.v. dessert dient, volgens onze mening, de kaas niet meer extra aangerekend te worden.

Johan
Beoordeeld op: 27/01/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We zijn (opnieuw) heel tevreden over Ma Passion...

We zijn (opnieuw) heel tevreden over Ma Passion. Zowel het eten, de wijn (!) en de bediening waren perfect. Rustige sfeer, ideaal voor zondagmiddag. Waar blijft die ster ??

Patsy
Beoordeeld op: 20/01/2020

Alles is vlot verlopen. Goede bediening en...

Alles is vlot verlopen. Goede bediening en lekker eten.

José
Beoordeeld op: 10/01/2020
José beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was perfect afgewerkt van begin tot...

Het eten was perfect afgewerkt van begin tot einde. Zeer vriendelijke ontvangst. Gezellig restaurant.

Beni
Beoordeeld op: 03/01/2020
Beni beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was dik in orde...

Alles was dik in orde

datum score