Beoordelingen van Ma Passion

325 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
325 beoordelingen
datum score
Joseph L.
Beoordeeld op: 18/03/2019
Joseph L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het onthaal was vriendelijk, de bediening...

Het onthaal was vriendelijk, de bediening vlot en we kregen een heerlijk, verzorgde maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Christine
Beoordeeld op: 16/03/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was gezellig tafelen met vriendelijke bedie...

Het was gezellig tafelen met vriendelijke bediening.

Sofie
Beoordeeld op: 09/03/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten is een streling voor het oog en smaakt...

Het eten is een streling voor het oog en smaakt fantastisch lekker. Dat allemaal in een mooi en gezellig restaurant met een zeer vriendelijke gastvrouw!

Anja V.
Beoordeeld op: 04/03/2019
Anja V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

heel lekkere en fijne gerechtjes, mooi gepresen...

heel lekkere en fijne gerechtjes, mooi gepresenteerd, mooi pand, gezellig interieur, vriendelijke bediening,

Frederic V.
Beoordeeld op: 02/03/2019

Zeer lekker gegeten....

Zeer lekker gegeten.

michel d.
Beoordeeld op: 01/03/2019
michel d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De lunchmenu is heel fijn, ieder ingrediënt...

De lunchmenu is heel fijn, ieder ingrediënt telt, smaakt, heel mooi gepresenteerd. Mevrouw is heel vriendelijk en discreet. Het kader is art deco, wat tot de verbeelding spreekt. We hebben er echt van genoten.

Belinda
Beoordeeld op: 26/02/2019
Belinda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ja hoor! Superlekker en supervriendelijk!...

Ja hoor! Superlekker en supervriendelijk!

Philippe
Beoordeeld op: 26/02/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Na een zeer aangename ontvangst door de gastvro...

Na een zeer aangename ontvangst door de gastvrouw, hebben we een genoten van een zeer fijne lunch met pleiade aan haples bij het aperitief en bij de koffie.

Sofie V.
Beoordeeld op: 23/02/2019
Sofie V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mijn man en ik hebben genoten van een heel...

Mijn man en ik hebben genoten van een heel verfijnd diner in een toplocatie, "net als in de boekskes". Het voelde als deel 2 van ons huwelijksfeest. Proficiat aan de chef kok en alle medewerkers.

Joost
Beoordeeld op: 21/02/2019
Joost beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fijne keuken, vriendelijke en correcte bedienin...

Fijne keuken, vriendelijke en correcte bediening

datum score