Het concept blijft hetzelfde: de nabijheid van de vismijn wordt vertaald in dagelijks verse vis. Daarnaast worden een aantal uitstekende streekproducten uit de polders geserveerd. Dit alles in combinatie met de gastronomisch touch van Chef Christophe en Tom, 2 oudgedienden van Hotelschool Ter Duinen, is dit uitgemond in een vermelding in de Gault Millau en het verwerven van een Toque Blanche.
Uw nieuwe gastvrouw Ann zal, gesteund door ons team: Nathalie, Linda, Dimitry en Chems, nog meer dan vroeger inzetten op service en sfeer.
De Bistro verwelkomt u met de glimlach!
t was zeer lekker , je weet tenminste nog wat...
t was zeer lekker , je weet tenminste nog wat je eet !!!! ,
Lekker eten en een vriendelijke bediening!...
Lekker eten en een vriendelijke bediening!
Heel lekker, zeer vriendelijke bediening, prima...
Heel lekker, zeer vriendelijke bediening, prima prijs kwaliteit verhouding. Dus gewoon goed!
Accueil chaleureux et cuisine extra...
Accueil chaleureux et cuisine extra
Très bon accueil, très bon service et les plats...
Très bon accueil, très bon service et les plats étaient délicieux ! Nous y retournerons .
Vriendelijk, gezellig en lekker zeker een aanra...
Vriendelijk, gezellig en lekker zeker een aanrader.
Bonne table, accueil et service aimables. Ambia...
Bonne table, accueil et service aimables. Ambiance chaleureuse. Nous avons passe une excellente soirée.
Lekker eten, goede bediening. Muziek was wel...
Lekker eten, goede bediening. Muziek was wel storend. Te luid en niet de juiste muziek voor restaurantbezoek.
Zeer vriendelijke ontvangst en super lekker...
Zeer vriendelijke ontvangst en super lekker eten. Wij zijn hier al enkele keren geweest en komen zeker terug.