Beoordelingen van Kommilfoo

468 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
468 beoordelingen
datum score
Beoordeeld op: 19/10/2020
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een verfijnde wandeling doorheen heerlijke...

Een verfijnde wandeling doorheen heerlijke gerechten vol finesse, gecombineerd met originele bijpassende wijnen die regelmatig werden bijgeschonken en dat allemaal op een zeer vlotte en aangename manier bediend ; kortom het plaatje paste compleet.

STEVEN
Beoordeeld op: 17/10/2020
STEVEN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer aangename verrassing, excellente service,...

Zeer aangename verrassing, excellente service, aangenaam en mooi kader, goede gastvrouw, zeer lekker menu en prijs kwaliteit in orde! Een echte aanrader.

Raymond
Beoordeeld op: 15/10/2020

Het onthaal door OLIVIER en zijn dame...

Het onthaal door OLIVIER en zijn dame . Wel mis ik de vorige Maître ofte sommelier ( Marc ??) Nooit nam ik de " LUNCH " en het voorgerecht is echt niet mijn smaak koude japanse zalm ( cru ) . Mijn fout , slecht gekozen. Blijf komen .. Mvg

Chris
Beoordeeld op: 14/10/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zoals steeds toverde de chef met smaken ! Alles...

Zoals steeds toverde de chef met smaken ! Alles past perfect samen en sommelier Kristof weet daar de gepaste wijnen bij te serveren. Aangenaam decor, trendy servies en vriendelijke vlotte bediening.

Patricia
Beoordeeld op: 14/10/2020
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prettige ontvangst, aangenaam kader en heerlijk...

Prettige ontvangst, aangenaam kader en heerlijk tafelen. Genieten van begin tot einde!

Filip
Beoordeeld op: 12/10/2020
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Vriendelijke bediening, kwaliteitsvolle bereidi...

Vriendelijke bediening, kwaliteitsvolle bereidingen. Enkel parkeren was lastig

willy
Beoordeeld op: 02/10/2020
willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon steeds fijne smaken,goede en zeer profes...

Gewoon steeds fijne smaken,goede en zeer professionele medewerkers en een goed keukenteam..

Marcel
Beoordeeld op: 02/10/2020
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer degelijke menu,vooral wilde eend als hoofd...

Zeer degelijke menu,vooral wilde eend als hoofdgerecht,vriendelijke bediening

paul
Beoordeeld op: 01/10/2020
paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

kaarten menu, wijn, digestief terug gebruikt...

kaarten menu, wijn, digestief terug gebruikt zonder te ontsmetten, is perfect en vlot te doen

erik
Beoordeeld op: 01/10/2020

Het eten smaakte héél lekker ; vlotte bediening...

Het eten smaakte héél lekker ; vlotte bediening ;

datum score