Beoordelingen van Kommilfoo

249 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
249 beoordelingen
datum score
TOM
Beoordeeld op: 11/11/2019
TOM beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer vriendelijk onthaal, goede locatie, mooi...

Zeer vriendelijk onthaal, goede locatie, mooi intererieur en schitterend menu... Echt genieten.

Marc
Beoordeeld op: 10/11/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Zeer goede bediening,Grote kennis van zaken...

Zeer goede bediening,Grote kennis van zaken en zeer lekker eten

Brigitte
Beoordeeld op: 10/11/2019
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Beste, Wij hebben heel lang moeten wachten...

Beste, Wij hebben heel lang moeten wachten op de aperitief en de eerste hapjes. Dit was een beetje ergerlijk voor een sterren zaak. De tafel waar we zaten lag een beetje in een hoekje geduwd. Het eten (maandmenu) was prima, de bediening verder zeer goed. Zeker een aanrader. MVG BVC - ES

lisa
Beoordeeld op: 09/11/2019
lisa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Was een unieke ervaring. Zeer lekkere gerechten...

Was een unieke ervaring. Zeer lekkere gerechten ! Lekkere fijne keuken. Wij komen zeker nog eens terug.

Marco
Beoordeeld op: 08/11/2019
Marco beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alweer heerlijk gegeten. Het trio van geit...

Alweer heerlijk gegeten. Het trio van geit blijft subliem.De bediening en de geadviseerde wijnen waren perfect.

Philippe
Beoordeeld op: 06/11/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gastronomisch tafel in een mooi kader. Vriende...

Gastronomisch tafel in een mooi kader. Vriendelijke en attente bediening. Kortom een aanrader

Steven
Beoordeeld op: 06/11/2019
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We hebben een ongeloofelijk warm ontvangst...

We hebben een ongeloofelijk warm ontvangst mogen meemaken, het eten was 1 voor 1 van extreem goede kwaliteit en bordschikking als ook de bediening van vriendelijk en heel correct. Dank aan een top team, een top chef voor deze geweldige ervaring.

Kim
Beoordeeld op: 05/11/2019
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker gegeten, mooi interieur. Enorm...

Heel lekker gegeten, mooi interieur. Enorm sympathiek personeel. Zéér tevreden en voor herhaling vatbaar!

Erik
Beoordeeld op: 02/11/2019
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Uitstekende bediening en heel prettige omgeving...

Uitstekende bediening en heel prettige omgeving. Ook het eten was lekker. Prijs was zeer conform.

Patrick
Beoordeeld op: 02/11/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De aangeboden gerechten hebben steeds een verfr...

De aangeboden gerechten hebben steeds een verfrissende kijk op het basis ingrediënt. De smaken zijn nooit bombastisch waardoor alle borden tot het einde vlot verteerbaar zijn en je niet met een overladen gevoel buitenkomt. De bediening is correct en tegelijk vriendelijk en speels waardoor je je zeer op je gemak voelt. De zaal is niet te lawaaierig. Een goede bereikbaarheid doch moeilijk parkeren....maar daar zijn taxi's voor (na een glaasje steeds de beste beslissing !) Het prijsniveau zit mooi binnen de vork voor een sterren restaurant. Een goede constante, nog nooit teleurgesteld.

datum score