Beoordelingen van Kommilfoo

988 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
988 beoordelingen
datum score
Kevin
Beoordeeld op: 27/09/2022
Kevin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

vriendelijke bediening, met zorg en een glimlac...

vriendelijke bediening, met zorg en een glimlach door heel het team. gerechten waren zeer lekker en mooi bereid. telkens vakkundige uitleg over wat we voorgeschoteld kregen qua eten en wijn. Mooie attentie tav mijn jarige vrouw.

Gerrit
Beoordeeld op: 26/09/2022
Gerrit beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Parachtige gastronomische vijfgangenmenu en...

Parachtige gastronomische vijfgangenmenu en perfecte vriendelijke bediening

Lennert
Beoordeeld op: 25/09/2022
Lennert beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Lekker eten, strakke vriendelijke bediening...

Lekker eten, strakke vriendelijke bediening op een mooie locatie

Pascale
Beoordeeld op: 25/09/2022
Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De chef en zijn team hebben zich 100% ingezet...

De chef en zijn team hebben zich 100% ingezet om van deze avond een uitzonderlijke culinaire en wijn ervaring van te maken. Wij hebben van elke seconde genoten dankzij de verfijnde service en prachtige omgeving. Een echte aanrader !

Martin
Beoordeeld op: 25/09/2022
Martin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het is een ware culinaire reis. Alle gerechten...

Het is een ware culinaire reis. Alle gerechten zijn merkbaar met zorg, liefde en passie bereid en dat met bijzondere ingrediënten. Het was allemaal even lekker. Bravo! En goed gedaan Olivier en team!

Ellen
Beoordeeld op: 24/09/2022
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker, topbediening. Wij komen nog terug!...

Heel lekker, topbediening. Wij komen nog terug!

Carl
Beoordeeld op: 24/09/2022
Carl beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Perfecte serene bediening ,de gastvrouw was...

Perfecte serene bediening ,de gastvrouw was wat zenuwachtig,maar dat is te begrijpen in deze tijden van onzekerheid. Vriendelijke groeten Maggy&carl

baetens
Beoordeeld op: 23/09/2022
baetens beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Prijs kwaliteit echt top. Vriendelijke bedienin...

Prijs kwaliteit echt top. Vriendelijke bediening . Echt een aanrader

Jos
Beoordeeld op: 21/09/2022

Prijs/kwaliteit voor de lunch was top....

Prijs/kwaliteit voor de lunch was top.

Mark
Beoordeeld op: 21/09/2022
Mark beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wonderful food and service, the birthday cake...

Wonderful food and service, the birthday cake was a nice surprise and we both appreciated the ability of the kitchen to make last minute substitutions for my daughter's menu for kosher items. Very memorable evening!

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan