Budget
Sluitingsdagen
Open 7/7, van 10u tot 24u.
Over dit restaurant
Bij La Civière d'Or vierden ze in 2002 tweemaal feest. In het jaar dat Brugge samen met het Spaanse Salamanca culturele hoofdstad van Europa was, vierde de familie Van Robaeys ook nog eens de vijfenvijftigste verjaardag van restaurant La Civière d'Or.

Gans die periode deelde immers één en dezelfde horecafamilie het wel en wee in dit beroemde restaurant op de markt van Brugge.

Eén van hun bekendste gerechten, kreeft in Love - een creatie van kreeft in roomsaus met whisky en dry Martini - is trouwens nog van de hand van grootvader en stichter Emile van Robaeys.

Ook voor fijne klassiekers zoals kalfszwezeriken in Fine Champagne- saus, Eendenborst met sinaasappelsaus of Kalfsniertjes op z'n Luiks is men hier aan het juiste adres.

Sinds kort introduceerde Alain Van Robaeys terug levende forellen op z'n menukaart. Au bleu of gebakken met amadelen was forel dertig jaar geleden bijzonder in trek om daarna volledig uit de balangstelling te verdwijnen.

Op de kaart vindt men ook talrijke lichte gerechten en veel suggesties die seizoengericht veranderen. De keuken is doorlopend open en men is hier even goed welkom voor een fris pilsje of een lekkere mokka bij vers gebakken wafels en pannenkoeken.
Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze