15/20 Gault&Millau
1 Michelin ster
De Watermolen 15 8200 SINT-ANDRIES
Beoordelingsscore
8.5 Gebaseerd op 32 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
32 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Antoine
Beoordeeld op: 29/08/2017

Tegenvaller van GROOT formaat !

Het is niet omdat men alles in mini serveert dat het kwalitatief hoogstaand is! Let op hetgeen we kregen was niet slecht, maar zeker geen ster waard, ik ben er zeker van dat ze die niet meer krijgen bij een volgend bezoek. Om te beginnen serveer een gerecht niet meer in 4 kleine schaaltjes, anders moeten er in de keuken een paar bekwame werkkrachten bijkomen, want ons hoofdgerecht ( we waren met 8 personen) was echt koud! Schoteltjes voorverwarmen? Nee, sorry maar als collega kan ik het niet begrijpen ! Ben zelf sterrenkok op rust nu, en kan garanderen dat dergelijke zaken bij mij nooit zouden passeren, zeker niet op een vrij rustige middag!

placeholder
francoise
Beoordeeld op: onbekend
francoise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Amuse ?

We waren met 4 personen, de heren hadden een aperitief en de dames ( in het kader van alcoholcontroles) water. Bij de gerechten namen 2 personen een wijnarrangement (1 glas wit en 1 glas rood) en 1 persoon de aangepaste wijnen, de vierde gast drinkt geen alcohol. Dus het vijf-gangen menu voor vier peronen, rechtoe rechtaan... Groot was mijn verbazing toen we bij het afrekenen 2 x amuse moesten betalen. Bij navraag werd ons uitgelegd dat wanneer er geen aperitief werd gedronken de (overigens ongevraagde) amuses altijd werden aangerekend. Dit heb ik nog nooit gehoord, laat staan meegemaakt ! Heb hier een heel naar gevoel bij, mede door de reaktie van de ober. We hebben wel uitstekend gegeten, verfijnde keuken, heel bijzondere combinaties en pure smaken. Maar denk niet dat ik nog terug ga. Voel me hier een beetje door opgelicht.

Jef
Beoordeeld op: onbekend
Jef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

In één woord : SUBLIEM

Geweldige smaken en buitengewoon gepresenteerd ... De klant geniet van de kwaliteiten van de grootmeester! Bedankt !!!

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Uitstekend

Voor het eerst naar een sterrenrestaurant en een unieke belevenis. De kwaliteit van het eten was subliem. De gerechten zijn een pareltje voor het oog, gepresenteerd in een modern servies. Het kader is uniek en rustgevend. De geselecteerde wijnen smaken heerlijk en kan je daar ook aan redelijke prijzen bestellen. De bediening loopt gemoedelijk maar heel verzorgd. Een belevenis om nooit te vergeten.

placeholder
kurt
Beoordeeld op: onbekend

zeer lekker, prachtig en uniek

Samen met mijn echtgenote daar gegeten en ik kan iedereen dit schitterend restaurant in een uniek kader ten zeerste aanprijzen! het eten was zeer lekker met een grote verscheidenheid. prijs/kwaliteit 10/10

ronny
Beoordeeld op: onbekend

Super gegeten. De combinaties van kleine bijger...

Super gegeten. De combinaties van kleine bijgerechten blijven steeds verassend. Echte aanrader

Natasja
Beoordeeld op: onbekend

het eten was super, smaakvol, puur en subliem....

het eten was super, smaakvol, puur en subliem. De service aangenaam attent en sfeervol. De keuze en combinatie van het eten prachtig en de aangepaste wijnen perfect. Een echte aanrader! In 1 woord SUBLIEM.

luk
Beoordeeld op: onbekend

Waar blijft die 2de ster met dit op het bord...

Waar blijft die 2de ster met dit op het bord kan het zeker niet lang meer uitblijven. Een dikke proficiat

Marc
Beoordeeld op: onbekend

zeker aan te bevelen ,prijs ,kwaliteit is uitst...

zeker aan te bevelen ,prijs ,kwaliteit is uitstekend. zeer goede ontvangst in een prachtig decor

Veronique
Beoordeeld op: onbekend

Zaterdag hier heerlijk verrassend, origineel...

Zaterdag hier heerlijk verrassend, origineel maar niet te, zeer vers,mooie presentatie,... De bediening was vlot, zeer vriendelijk, los, familiaal. Enig minpuntje was dat de wijnen blijkbaar heerlijk waren volgens mijn tafelgenoten maar ik ben helaas een bierdrinker en dan verwacht ik in zo'n restautrant toch dat ze iets meer keuze hebben dan enkel een pintje.Waarom bv geen Brugse Karmeliet? Maar los hiervan was dit een subliem adresje

Alle beoordelingen van dit restaurant