Keuken
Budget
Openingsuren
Nu gesloten Openingsuren
Contact
Over dit restaurant
Welkom op de site van de brouwerij Grimbergen koffie!

Net als de feniks uit de as, wordt Grimbergen Brouwerij Cafe gelegen in een plaats van leven, aan de ingang van het prestigieuze Place Sainte Catherine, tegenover het laatste overblijfsel van de eerste kamer in Brussel.

Zijn sterke punten zijn terug te vinden in een team altijd vrolijk en warm, met een gezellige sfeer en een interieur geïnspireerd kaarsen kerken die ons van de warmte van de prachtige abdijen en expertise van Brothers Brewers dronken herinneren met ons hun grote selectie van Belgische bieren.

Duw de deur van Cafe Grimbergen, van tijd hoveniers en postbodes tot 's avonds laat, zal je een enorme ruimte te ontdekken met kleine hoeken van intimiteit waar leven vele momenten van vriendschap, zakelijke of bruikbaarheid .

Op elk moment, de keuken van Grimbergen Cafe biedt de essentiële traditionele gerechten en een aantal Belgische bereidingen Beste Mosselen gebakken Brussel, niet om een ​​goede steak en chips te noemen.

En natuurlijk, niet te vergeten de grote bar is de plek om Brussel te bezoeken, ideaal om de beste Belgische bieren, zoals Sudden Death bijvoorbeeld te genieten.

De Grimbergen Brussel Cafe, een leven vaardigheden om met vreugde te leven aan het eind van de eeuw.

Wij verwachten dat u een echte Delirium leven ....
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.7 Gebaseerd op 34 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
34 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze