We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Open op Vrijdag avond - Zaterdag avond - Zondag + feestdagen
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.4 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Johan
Beoordeeld op: onbekend

te duur

Prijzen veel te hoog voor dit type restaurant. Kwam hier vroeger enkele keren per jaar maar sedert nieuwe uitbater swingen de prijzen de pan uit en de kwaliteit is er niet op verbeterd. Duvel 4.5 euro, wijn 25 euro per fles en ribbekes 24.5 euro is mij echt teveel. Mij zien ze niet meer'

Bruno
Beoordeeld op: onbekend

Ribs

Eerst gebeld om te reserveren in dit restaurant en hierbij een zeer vriendelijke dame aan de telefoon gekregen. We hadden dan ook een veelbelovende indruk vooraf. Bij aankomst was het even zoeken naar de ingang moet ik eerlijk toegeven. Eenmaal binnen was ik onder de indruk van het interieur van deze, met alle respect, opgeknapte koeienstal. Met zo een uitzicht door het raam vond ik het spijtig dat dit werd verstoord door ondoorzichtige gordijnen. De stoelen voelden een beetje ongemakkelijk aan en waren vooral onstabiel op een oneffen ondergrond. Het personeel vond ik zeer vriendelijk. We kozen voor het menu met zalmbordje, de spare ribs en tiramisu. Het zalmbordje was wat een zalmbordje hoort te zijn, de ribbetjes wel ok alleen de bijgevoegde saus viel serieus tegen. Tot slot viel ook de tiramisu wel mee. Als er in de toekomst iets gedaan wordt aan bovenstaande opmerkingen sluit ik een tweede bezoek zeker niet uit.

carine
Beoordeeld op: onbekend

in dit restarant moet je zeker eens gaan eten,...

in dit restarant moet je zeker eens gaan eten, het is er heel lekker, verzorgd en vriendelijk personeel...we gaan elke maand zeker 1 keer langs, en we vinden het steeds weer heerlijk te vertoeven, de specialiteit is ribbekes en die zijn er echt geweldig, zeker een aanrader...

Karl
Beoordeeld op: onbekend

Whoehoee ahzo een lekker restaurant zeg. Eten...

Whoehoee ahzo een lekker restaurant zeg. Eten was te lekker en genoeg (ben grote eter), de sfeer was echt super en het is er groooot. Ik weet niet of er niet-rokersruimte waren maar naast ons zaten er rokers :( maar gelukkig nog na ons eten :-) Ik beveel het aan iedereen!

Triene
Beoordeeld op: onbekend

Ik vind het daar zeer lekker en vind het maar...

Ik vind het daar zeer lekker en vind het maar normaal dat als je in een vol restaurant zit dat je even op je eten moet wachten. En daarbovenop vind ik het zo erg nog niet als ik dan mijn lekkere maal voor mij krijg van een lachend gezicht. En dat de mensen het druk hebben moeten wij als klant ook maar begrijpen vind ik!! Ik beveel het aan voor vele mensen, jong en oud!! lekkere koeketine!!!

sylvie
Beoordeeld op: onbekend

Ik moet zeggen dat ik het er wel lekker vind......

Ik moet zeggen dat ik het er wel lekker vind...als ik bel om te reserveren vermeld ik er altijd heel uitdrukkelijk bij dat het voor ribbetjes en kippenvleugeltjes is en dat we ...zeer goede eters zijn! Het is wel waar dat je er soms moet op wachten maar ik raad aan om daar niet op een zaterdag te gaan! Voor de rest is het er wel heel mooi...en de vleugeltjes zijn heerlijk!

Alle beoordelingen van dit restaurant