Beoordelingen van Yammi Yammi

492 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
492 beoordelingen
datum score
Eline V.
Beoordeeld op: 05/04/2019
Eline V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening en lekker eten. Sfeervol inter...

Vlotte bediening en lekker eten. Sfeervol interieur

Natascha S.
Beoordeeld op: 05/04/2019
Natascha S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super lekker gegeten. Zeer vriendelijke en...

Super lekker gegeten. Zeer vriendelijke en enorm snelle bediening!

Quintiliano B.
Beoordeeld op: 04/04/2019
Quintiliano B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is gemakkelijk bestellen doordat ze met...

Het is gemakkelijk bestellen doordat ze met het systeem van de tablet werken, en als je iets bestelt, heb je het heel snel op tafel. Lekker ook!

Lindsay B.
Beoordeeld op: 03/04/2019
Lindsay B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker en werd ook snel bedie...

Het eten was zeer lekker en werd ook snel bediend. Prijskwaliteit is ook zeker goed. Ik was een beetje minder tevreden over de klantvriendelijkheid. Ik vond het jammer dat het personeel geen "alsjeblieft" zei bij brengen van het eten aan tafel, of dat ze geen enkele keer hebben gevraagd of alles gesmaakt had.

Julie
Beoordeeld op: 28/03/2019
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vlotte bediening en het was lekker....

Vlotte bediening en het was lekker.

Charlotte
Beoordeeld op: 28/03/2019
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel tevreden! Het nieuw systeem met de tablets...

Heel tevreden! Het nieuw systeem met de tablets is super handig. Het eten wordt zeer snel gebracht. De shushi smaakt zeer vers en fijn van smaak.

Sarah
Beoordeeld op: 28/03/2019
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, goede sfeer en bediening is oké....

Lekker eten, goede sfeer en bediening is oké. 25 euro per persoon om te eten en studenten krijgen korting.

Ann T.
Beoordeeld op: 25/03/2019
Ann T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, veel, vriendelijk personeel...

Lekker, veel, vriendelijk personeel

Anton B.
Beoordeeld op: 25/03/2019
Anton B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het bestellen met de tablet ging niet zo vlot,...

Het bestellen met de tablet ging niet zo vlot, en dikwijls kregen we niet al het gevraagde. Niet dat we niet genoeg hadden ;-)

Wendy
Beoordeeld op: 24/03/2019
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Snelle service en lekker eten!...

Snelle service en lekker eten!

datum score