Beoordelingen van Yammi Yammi

492 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
492 beoordelingen
datum score
jan
Beoordeeld op: 14/04/2019
jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en goede service zoals gewoonlijk...

Lekker eten en goede service zoals gewoonlijk

olivier
Beoordeeld op: 12/04/2019
olivier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zoals steeds heel lekker en perfect in orde....

Zoals steeds heel lekker en perfect in orde.

Leslie
Beoordeeld op: 11/04/2019
Leslie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere sushi voor behoorlijke prijs!...

Lekkere sushi voor behoorlijke prijs!

Marouane
Beoordeeld op: 11/04/2019
Marouane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik ben zeer tevreden. Zelf ga ik altijd voor...

Ik ben zeer tevreden. Zelf ga ik altijd voor 15:30, en dan duurt het totaal niet lang tot het eten er is. Ook het bestelsysteem is zeer simpel! Goede prijs van 17 euro!

Lumein
Beoordeeld op: 11/04/2019
Lumein beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was lekker zoals alle keren!...

Het was lekker zoals alle keren!

Christine
Beoordeeld op: 11/04/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

we zijn al veerschillen keren naar de Yammi...

we zijn al veerschillen keren naar de Yammi Yammi geweest en de laatste keer 10 april 2019 was minder geslaagd. De bediening was door sommige niet zo vriendelijk, we kregen niet gevraagde sushi en sommige gevraagde sushi niet gekregen. We vonden ook dat de porties rijst vrij groot waren in verhouding met de vis en of groentjes. Maar..... we komen wel nog eens terug. Iedereen heeft wel eens een slechte dag. de kleinkinderen waren in elk geval tevreden.

Tchesca D.
Beoordeeld op: 08/04/2019
Tchesca D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekkere sushi en aangename bediening...

lekkere sushi en aangename bediening

Evelyne
Beoordeeld op: 08/04/2019
Evelyne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was heel lekker. We gingen op zaterdag...

Het eten was heel lekker. We gingen op zaterdagavond dus was wel enorm druk. Soms moesten we vrij lang wachten op onze bestelling, zeker als er warme gerechten besteld werden. Dit was wel jammer. Maar buiten dit gezien zeker een aanrader!

Shauni
Beoordeeld op: 07/04/2019
Shauni beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben hartstikke lekker gegeten niks over...

Wij hebben hartstikke lekker gegeten niks over te klagen maar bij iedere ronde dat we bestelde ontbraken en 3 dingen. Ook hebben we zeker 45 minuten moeten wachten op iedere ronde gevuld met eten. Geen idee of dit door de drukte kwam.. maar als ze de drukte niet aan kunnen, moeten ze meer mensen inzetten. Als ik voor deze zaterdag een cijfer tussen 0 en 10 moet geven is het een 6.5

Ella C.
Beoordeeld op: 07/04/2019
Ella C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De zaalmedewerkers zijn heel onvriendelijk....

De zaalmedewerkers zijn heel onvriendelijk. De helft van wat bestelt werd is nooit geserveerd. 1 portie loempia's is 3 stuks, maar als je er twee bestelt krijg je 5 stuks? Het is zogezegd all you can eat in 5 rondes, maar als je de helft niet krijgt heb je nauwelijks genoeg. Wanneer je bij het betalen daar iemand over aanspreekt krijg je het excuus dat het 'druk' was en dat hij de achterstallige gerechten nog zal bestellen. Na 2uur hoeft dit niet meer. Dit is nu al de tweede keer dat dit voorvalt en het zal ook de laatste keer geweest zijn.

datum score