Beoordelingen van Yammi Yammi

541 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
541 beoordelingen
datum score
Marleen
Beoordeeld op: 22/06/2019
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het voldeed opnieuw volledig aan onze verwachti...

Het voldeed opnieuw volledig aan onze verwachting. Aanvankelijk vonden we de tablet niet echt een verbetering maar na de tweede gang viel het gebruik goed mee. Vrees dat dit voor oudere personen of computer analfabeten ,ja die bestaan nog) een probleem kan geven. Dus een mogelijkheid om op papier te bestellen zou moeten blijven bestaan

Jolien
Beoordeeld op: 16/06/2019
Jolien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

De prijs is zeer laag voor Sushi, 25 per persoo...

De prijs is zeer laag voor Sushi, 25 per persoon voor zoveel te eten alsje wil. Top kwaliteit!

Pascal
Beoordeeld op: 14/06/2019
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker, goede keus en snelle bediening...

Eten was lekker, goede keus en snelle bediening. Wel zouden ze het concept bij binnenkomst mogen uitleggen.

Magda
Beoordeeld op: 13/06/2019
Magda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer gevarieerd menu , verzorgd en lekker....

zeer gevarieerd menu , verzorgd en lekker. goede en vlotte bediening. Aangenaam kader goed ingedeeld. ik kom nog terug!

Pascal
Beoordeeld op: 09/06/2019
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Weinig smaak aan het vlees.... en de bediening...

Weinig smaak aan het vlees.... en de bediening was niet vriendelijk, je eten werd op tafel gesmeten...

Emmaelle
Beoordeeld op: 09/06/2019
Emmaelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was heel goe maar het was lang wachten...

Het was heel goe maar het was lang wachten en niet alles gekregen.

Lies
Beoordeeld op: 07/06/2019
Lies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle bediening met lekkere gerechten!...

Snelle bediening met lekkere gerechten!

Anna
Beoordeeld op: 03/06/2019
Anna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, voldoende keuze, zeer snelle bedie...

Lekker eten, voldoende keuze, zeer snelle bediening, leuk voor in een kleine groep, nette inrichting. Minpunt: aan het einde (vanaf 20u30) waren de gefrituurde gerechtjes niet meer zo geslaagd, ze waren niet goed uitgebakken, niet meer krokant... Dat was jammer. Want aan het begin van de avond was dit wel nog dik in orde.

Kevin
Beoordeeld op: 29/05/2019
Kevin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles ging vlot. Zeer snelle bediening en was...

Alles ging vlot. Zeer snelle bediening en was lekker. Ik vond de sushi beter dan vorige keren. Meer sushi keuze zou het nog beter maken. Ik ben hier al een paar keer geweest en de sushis blijven hetzelfde ==> Doet me minder graag terugkeren.

datum score