Beoordelingen van Yammi Yammi

492 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
492 beoordelingen
datum score
Liselotte
Beoordeeld op: 22/04/2019
Liselotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het bestellingssysteem (nieuw, met touchpads)...

Het bestellingssysteem (nieuw, met touchpads) werkte niet. We hebben op een bepaald moment meer dan 1 uur moeten wachten op een half correcte bestelling, wat we heel jammer vonden.. het personeel was zeer goed en hielp ons zo goed als ze konden maar toch. We hebben 1/4 van onze bestelling nooit gezien. Hopelijk wordt dit nog opgelost!

Yvonne B.
Beoordeeld op: 22/04/2019
Yvonne B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Slechte kwaliteit eten, warme gerechten waren...

Slechte kwaliteit eten, warme gerechten waren koud, bij er wat van zeggen werd er nukkig gereageerd en kwam het moddervet “heropgewarmd” terug. Susi was niet vers, veel rijst en weinig vulling. Geen uitleg van het concept met de tablet enz. Al met al nog nooit zo slecht gegeten en zo slecht bediend. Hier kom ik nooit meer.

Brett B.
Beoordeeld op: 21/04/2019
Brett B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Niet te vreden van de bediening...

Niet te vreden van de bediening

Sophie B.
Beoordeeld op: 21/04/2019
Sophie B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het duurde veel te lang, de kwaliteit was niet...

Het duurde veel te lang, de kwaliteit was niet zo best en de service was ook niet geweldig. Daarnaast kwam de helft van de gerechten niet aan.

Sydney V.
Beoordeeld op: 19/04/2019
Sydney V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker, gezellig, vlotte service en prijs...

Super lekker, gezellig, vlotte service en prijs-kwaliteit. Mijn favoriete sushi resto

Vincent T.
Beoordeeld op: 17/04/2019
Vincent T. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

we hebben lekker gegeten, sfeer was goed...

we hebben lekker gegeten, sfeer was goed

steven
Beoordeeld op: 17/04/2019
steven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte service, prijs kwaliteit zeer dik in...

Vlotte service, prijs kwaliteit zeer dik in orde

Marie
Beoordeeld op: 15/04/2019
Marie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ik was tevreden over dit restaurantbezoek alles...

Ik was tevreden over dit restaurantbezoek alles ging vlot ik was daar heel blij mee. Ik ben de week ervoor ook bij jullie geweest en dan was ik totaal niet tevreden we kregen veel dingen niet moesten heel lang wachten meerder maal achter gevraagd waarom dat onze sushi niet kwam. Maar ik was nu heel blij dat het deze keer niet zo was.

An
Beoordeeld op: 15/04/2019
An beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke service.De ipads...

Lekker eten, vriendelijke service.De ipads top, makkelijker en overzichtelijker.

rembert d.
Beoordeeld op: 14/04/2019
rembert d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Snelle correcte service en schappelijke prijs....

Snelle correcte service en schappelijke prijs. Ken jezelf bij ronde 5 :)

datum score