Beoordelingen van Yammi Yammi

547 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
547 beoordelingen
datum score
Centa
Beoordeeld op: 26/07/2017
Centa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

fijne ervaring van de japanse (sushi) keuken...

fijne ervaring van de japanse (sushi) keuken met heel lekker eten met een all you can eat concept in 3 uur tijd en het restaurant verlaten met een voldaan gevoel!

Robby
Beoordeeld op: 18/07/2017
Robby beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

jammie jammie :)...

jammie jammie :)

Kelly C.
Beoordeeld op: 16/07/2017
Kelly C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker en snel. Het enige wat jammer...

Het was lekker en snel. Het enige wat jammer is, is dat je geen risico kan nemen door iets te bestellen dat je niet kent want als je het echt niet lust, moet je het toch opeten.

Kristiaan L.
Beoordeeld op: 16/07/2017
Kristiaan L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening, vlotte overgang...

Zeer vriendelijke bediening, vlotte overgang tussen gerechten, lekker

Manuella
Beoordeeld op: 13/07/2017
Manuella beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Snelle bediening, vriendelijke bediening, heerl...

Snelle bediening, vriendelijke bediening, heerlijk eten plus een leuke en aangename sfeer.

Marco
Beoordeeld op: 10/07/2017
Marco beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

alles was top...

alles was top

Virginie
Beoordeeld op: 09/07/2017
Virginie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was heel lekker en de bediening super,...

Het eten was heel lekker en de bediening super, alleen spijtig dat indien je aan de ramen zit als de zon nog schijnt het net een serre is.

Jasmien
Beoordeeld op: 07/07/2017
Jasmien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De bediening is er altijd super. We zijn al...

De bediening is er altijd super. We zijn al met een grote groep geweest waar alles zeer chaotisch was. De bestelling, echter, was zeer correct. De serveerster brengen je de lekkerste dingen, en altijd met een glimlach. Je hoeft niet lang te wachten op je bestelling. Leuke omkadering van het restaurant. Ideaal gelegen. Mijn eerste gedacht was dat ik het wat duur vond, maar wat je voor je geld krijgt is echt wel ongelooflijk veel.

Charlotte
Beoordeeld op: 04/07/2017
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Goede uitgebreide keuze van sushi en daarnaast...

Goede uitgebreide keuze van sushi en daarnaast ook nog veel andere keuzes, zoals kip, soep, bami, loempia's enzo.. Voor deze prijs is het echt een aanrader. Het is er ook gezellig zitten met mooi interieur.

Patrick D.
Beoordeeld op: 03/07/2017
Patrick D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Veel keuze,gewoonweg eens iets anders....

Veel keuze,gewoonweg eens iets anders.

datum score