Beoordelingen van Yammi Yammi

492 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
492 beoordelingen
datum score
Jolien
Beoordeeld op: 06/02/2017
Jolien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Leuk concept, modern ingericht, lekker eten...

Leuk concept, modern ingericht, lekker eten

Kris C.
Beoordeeld op: 06/02/2017
Kris C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker Tot in de puntjes verzorgd Vriendelijke...

Lekker Tot in de puntjes verzorgd Vriendelijke bediening Onbeperkt eten

greg
Beoordeeld op: 03/02/2017
greg beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten & snelle bediening...

lekker eten & snelle bediening

Bert
Beoordeeld op: 24/01/2017
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

gaan regelmatig terug, de gerechten zijn altijd...

gaan regelmatig terug, de gerechten zijn altijd lekker en is gewoon een leuk avondje uit met vrienden en familie

Olivier
Beoordeeld op: 22/01/2017
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Veel keuze, snelle service. Misschien 1 enkel...

Veel keuze, snelle service. Misschien 1 enkel minpuntje is dat de sushi kwaliteit beter kan, maar er is gelukkig genoeg ander lekkers te eten.

Björn V.
Beoordeeld op: 22/01/2017
Björn V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten was lekker en een zeer vlotte bedienin...

het eten was lekker en een zeer vlotte bediening

Julie
Beoordeeld op: 20/01/2017
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Snelle, vriendelijke service en lekker eten!...

Snelle, vriendelijke service en lekker eten!

Lisse V.
Beoordeeld op: 11/01/2017

Er is een heel ruim en verzorgd aanbod voor...

Er is een heel ruim en verzorgd aanbod voor een kleine prijs. Dat is ideaal voor jonge studenten in Gent. Ook het all you can eat-concept trekt jongeren aan, hier krijg je tenminste waar voor je geld. Dit is echt 1 van de betere sushibars waar ik al geweest ben. Keep up the good work!

Tatyana S.
Beoordeeld op: 07/01/2017

Alles verliep vlot. Bediening is zeer vriendeli...

Alles verliep vlot. Bediening is zeer vriendelijk. Heel lekker ook!

datum score